podoba mi się:) fajnie ze pokazałeś etapy .. widzę ze pozbyłeś sie trochę śmieci które psuły by ten montaż(krzesła ,dodatkowe schody) trochę zastanawiam się nad tym samochodem czy jest słusznie dodany... choć z drugiej strony gdyby nie to auto to był by to zwykły domek a tak mamy coś innego...końcówka taka komiksowa..ale podoba się:)
Bardzo naturalnie wygląda, gratulacje. Ostatni etap mi sie nie podoba, nie wiem co to za filtr ale jestem na nie. Faktem jest, że gałąź na dachu jest chyba źle wyrenderowana, albo coś popaćkałeś z cieniem, jednak wyszło fajnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.