musze powiedziec, że rewelacja, ale czegoś nie rozumiem
na fotce po obróbce widać spływające krople po kubku nie wiadomo skąd. Myślałem, że chodzi o krawędź kłubka, ale wg mnie coś się przesuneło...
nie wiem czy się myle..? :|
musze powiedziec, że rewelacja, ale czegoś nie rozumiem
thanks
Ten spatter miał symbolizowac jakąś czekoladę, ale jak widac nie za dobrze mi wyszedł ...
Wybaczcie też za inne błędy - to mój 1. w życiu fotomontaż więc choc chcę zostac skrytykowany to mimo wszystko obiecuje że następne prace będą lepsze :-)
Dzięki za ocenę
Fatalnie ...
Słabo....
<joke>
Dałeś 2 te same linki
EDIT:
No teraz już lepiej.
Ale pracka średnia. Dosyć nie realistycznie to wygląda. Klamka mało ostra. To coś cieknące zbyt bardzo odróżnia się od reszty Trenuj
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.