Ciezko ocenic... moglbys pokazac oryginal zebysmy wiedzieli co zmieniles....
bo jedyne co na razie mi sie rzucilo w oczy to te pekniecia na kopule....
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
karol08, hmm... troszkę niedopracowane. Tak jak Misha napisał, pokaż nam oryginał abyśmy mogli to jakoś porównać. Jeżeli natomiast zrobiłeś same pęknięcia na kopule to ja oceniam Twoją pracę na 2/10 Nie postarałeś się.
Nie będę pisać jak moi poprzednicy, bo już na pewno wiesz o co chodzi. Co do tego 'dzieła' to raczej trudno mi będzie oceniać, bez oryginału . Mimo to, praca jest taka inna, ale poczekajmy na normalny obrazek .
Jesteś jednym z lamusów.'
Nie mówiąc już niestety o tym, że pęknięcia zastosowałeś jakbyś chciał nimi przyozdobić ludzkie ciało. Bo raczej wątpię, aby popękana kopuła tego obiektu miała w środku czerwone (!!!) wnętrze. Czy nie lepiej byłoby zastosować bardziej realistyczną kolorystykę?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.