Program: PSP X Posty: 2 Dołączył: 29 Mar 2008 Wiek: 24 Skąd: krakow
GFXPoints: 3
Wysłany: 2008-03-29, 19:15
moje zdjątka
wystarczy kliknac na zdjecie zeby zobaczyc w pelnym wymiarze 5mpx
mój bąbelek chciał aparat, którym było robione zdjęcie
tutaj kręcimy się na karuzeli na placu zabaw
tą różę zrobiłem z cyny w robocie jak mi sie nudziło
a to jest mój kocur "Gacek"
to jest zdjęcie... no właśnie, czego??:]
zdjęcia nie są retuszowane, ani przerabiane w żaden sposób
Nie no tak się zdjęć na kompie nie powinno oglądać... Albo jak znaczki pocztowe albo tak że trzeba przesuwać Ni jak nie można tego oceniać... Poza tym ważna sprawa la oceniających !!!NUMERUJ ZDJĘCIA!!! i nie wstawiaj takich długich serii bo aż się odechiewa i rzadko kto oceni każda fotkę Niektóre są typowo albumowe inne znowu pstryki a niektóre mają dobrą kompozycję straszna mieszanka hehe
PS. jakbym umiał robić takie kwiatki z cyny to bym je sprzedawał na allegro czy gdzie by się dało bo wychodzi Ci to świetnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.