2. Ładne, ale czegoś tu brak. Mimo perspektywy fotografia za bardzo jedno-planowa. Te mgiełke by można przyjemnie wystopniować... albo
pójść w konkretny wektor, bez tego zbędnego rozmycia. Podoba mi się te drzewo duże w tle i lekkie światła, jakie tam na zdjęciu zyskałeś - ale do tego pnia na przodzie ja juz bym lekki światłocień zastosował, rozjaśniając którąś ze ścian... choć trochę.
3. Za ciepły kolor by kogoś przerazić,
a już na pewno ust. Jakość tych czarnych smug pozostawia wiele do życzenia. Mogłeś to troszkę po swojemu zmienić, przerobić, zretuszować.
Ładny, klimatyczny, świetnie trafiłeś z przekazem,
aż szkoda, że nie w FM i z większą ilością szczegółów wtedy. Podoba mi się kontrast między obiema stronami jeśli chodzi o oświetlenie. No proszę jak ładny i ciekawy kadr można uzyskać mając do czynienia z zardzewiałym kawałkiem blachy!
Kolory ładniej wyglądają po lewej stronie, ale zdaję sobie sprawę z tego, iż chciałeś pokazać różnicę. Chodzi mi o tą już "zieloną" rdzę
macias napisał/a:
mi sie właśnie ta krzywość w fotkach Twoich podoba,
ciekawie to wygląda i zdaje mi sie że te fotki by wyglądały gorzej jakby były ukazane w normalnej formie, głównie dzięki tej krzywiźnie Twe zdjęcia mi się podobają mimo że przedstawiają rzeczy mi nieznane i takie którymi sie nie interesowałem wcześniej
macias napisał/a:
Niesamowicie wyszło. Fajnie to wszystko wyglada jak przy tej siatce wszystko jest inne Drewno ładniejsze, jaśniej jest . No super taki klimat.
macias napisał/a:
szkoda że taki mocny szum wlazł na niebo... nie podoba mi się że aż tak mocno jest oświetlona ta maszyna pachnie tu dodgem ;p
Każdy kto weźmie aparat w łapę może coś takiego pstryknąć, brakuje tej unikalności
chwili, pomysłu. Zupełnie inaczej by ta fota wyglądała, gdyby np. zaraz za chatką był zachód Słońca
macias napisał/a:
Przyciemnienie ładnie eksponuje narzędzia (cień dobry).
Przyjemnie złapane, bez rozmycia - za to plus. Jednak mój gust woli skupienie się na samym jednym przedmiocie i jego kształcie, niż przedstawianiu tego w bogatym tle, które odwraca uwagę.
Ehh maciasku
Ja miałbym taką prośbę, żebyś jednak zmniejszał zdjęcia przed ich wgraniem na serwer
A druga prośba - nie zapisuj ich w PNG
Bo aktualnie mogę Ci tylko ocenić te zdjęcia patrząc na miniaturki - bo pobranie całego zdjęcia zajmuje zbyt wiele czasu.
Pierwsze zdjęcie byłoby wręcz bardzo dobre, gdyby nie środkowy kadr (horyzont w połowie).
Drugie zdjęcie - nie bój się wyretuszowywać kabli WN - to tylko kilka minut zabawy ze stamptoolem - a efekt zdecydowanie lepszy.
Proponuję żebyś następne zdjęcia wrzucał w rozdzielczości nie większej niż 1024x768
większe mijają się z celem bo trzeba przewijać ekran ze 3 razy żeby zobaczyć całość.
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
Niezłe, twoje prace mają bardzo fajny klimat. Wyglądają trochę mrocznie. Mógłbyś się nimi pobawić w PSie, co by uzyskać ciekawsze efekty.
Ta:
Jest moją ulubioną.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.