nie wiem dlaczego, ale zdjęcie nr. 14 jakoś tak strasznie SZTUCZNIE wygląda, motor jak z plastiku, owy kierowca zresztą też, jaka jakaś figurka Może to przez rozmycie reszty kadru, ale naprawdę sztucznie sie to prezentuje
15 już lepiej napewno wygląda realistyczniej od poprzedniego.
przyciął bym je jeszcze z lewej strony, takżeby tej trawy w ogóle nie było widać i minimalnie górę zdjęcia lub prawą strone
rozmiary jakieś takie dziwne
Na nie i to w 110%
Zdjęcie gorsze niż poprzednie.
Nic nie przedstawia, takie zwykłe bez żadnego przekazu...
Powiedz mi, gdzie w tym zdjęciu chciałeś/łaś uchwycić Element Sztuki ?
yyyyyyyyy chyba nie bardzo wiem o ktorym zdjęciu piszesz.... Ale pisząc ze gorsz niz poprzednie to chyba masz na myśli ostatnie te z żużla... Jak ty w zdjęciach sportu i to typowo reportażowych chcesz znależć sztuke? I gdzie ja pisałem ze mialem taki zamiar? takie zdjęcia byłyby calkiem inne
Jakie filtry????? O czym Wy piszecie? Robiliście kiedyś zdjęcia w róznych warunkach oświetleniowych? Prosze kolejny raz piszecie o ktora fotke chodzi bo nie mam pojęcia czy o ostatnią czy jakąś inną....
Piękne ujęcia Uwielbiam trawę/zboże + góry i niebo to rzecz wspaniała Zdjęcie mogłyby by być trochę większe.... a i jeszcze te chmurki są jakby rozmazane od dołu na zdjęciu "Wyspy", ale może to mi się tak wydaje
w pierwszej dość oryginalne rozmiary, mogłeś uchwycić troszkę więcej nieba i chmur
drugie, nie wiem, ale wydaje mi się, że albo trzeba było uchwycić samo zboże, albo tylko kawałek, bo teraz jakoś tak trochę dziwnie wygląda, to zboże słabo komponuje się z niebem zapewne przez ten las obok no i pagórki
no a trzecie mi się bardzo podoba, nie mam pojęcia co by tu zmienić, good piękne chmurki
B1 crop czy panorama sklejana? Bardzo ladne ujecie
B2 ja bym pewnie zrobil na odwrot - wiecej nieba a mniej zieleni Ale kolorki cudne
B3 chyba zapomniales wyostrzyc po zmniejszeniu bo jakos tak rozmydlone
Ale samo ujecie - very good
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
te chmurki są jakby rozmazane od dołu na zdjęciu Wyspy, ale może to mi się tak wydaje
Nie wydaje Ci się Ostrość była łapana w początku kadru na to zborze i GO mi nie wystarczyło
Teja napisał/a:
w pierwszej dość oryginalne rozmiary, mogłeś uchwycić troszkę więcej nieba i chmur
No właśnie że nie mogłem To była godz. 14 a zdjęcie robione w kierunku PD Szarej połówki nie małem....
Misha napisał/a:
B1 crop czy panorama sklejana? Bardzo ladne ujecie
Składanka z 3 czy 4 ujęć nie miałem aż takiego szerokiego kąta trzeba by było jakies 10mm lub mniej a wtedy by mi to i tak pokrzywiło
Misha napisał/a:
B2 ja bym pewnie zrobil na odwrot - wiecej nieba a mniej zieleni Ale kolorki cudne
No właśnie tutaj się musze powtórzyć co do godziny zdjęć 14-15 mniej wiecej i brak połówki To była taka wyprawa z nudów po moich górkach
Misha napisał/a:
B3 chyba zapomniales wyostrzyc po zmniejszeniu bo jakos tak rozmydlone
Ale samo ujecie - very good
Całkiem możliwe Poza tymzmniejszalem w opcjach "obraz" moze o tez przez to bo zawsze robie to przez skaluj... Nie wiem czy to jst jakaś różnica ale możliwe
Kolory chmur troszke mi sie nie podobają
te na samej górze takie trochę smętne, a te niżej znów jak jakiś dym wyglądają
ale ujęcie ładne
ładny kolor na horyzoncie, ale tylko tam i kawałeczek w górę, bo potem się te niedobre z nieładnymi kolorami chmury zaczynają
pozdro czekam na następne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.