Posty: 8 Dołączył: 23 Lut 2008 Skąd: Polska Nr Użytkownika: 2195
GFXPoints: 10
Wysłany: 2008-06-17, 22:00
Fotografie MKQ
Zapraszam do oglądania i komentowania
Zaznaczam że sprzęt którym dysponuje jest ubogi(zwykły kompakt) a fotografią interesuje się stosunkowo krótko(około pół roku)
Moja galeria
no to może ja cos powiem:) zdjęcia spox.. widze ze szukasz różnych kadrów, zbliżeń... lecz najbardziej w tych zdjęciach brakuje mi ostrości.. (np. na zdjęciu z okiem ostrośc złapana gdzies na rzęsach po prawej stronie) ana zdjęciach z kwiatkami jak dla mnie troche przepalona biel... moim faworytem z tej galerii jest ta ulica ...bardzo fajnie zagrało tam światło z tych lamp
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.