Jakie przebłyski? Lol Moze trza powiekszyc?
A co do dołu - fakt troche kiczowato, teraz zauwazyłem... ale tam zbierało sie na burze, i było jeszcze ciemnej, dlatego musiałem pojasnic.. i wyszła nie zamierzona kaszka :|
no to ja cos popisze:P
11. troche za duzo nieba jakbys dal tylko dolna polowe zdjecie nabralo by sensu a tutaj zwracam tylko uwage na pusta przestrzen
12.jakbys uchwycil calosc[z kutrem] i zrobil w hdr to by bylo piekne zdjecie a tak to wyglada jak ktos by obcial polowe zdjecia
14. calkiem fajne zdjecie ale ten wiatrak lata poniewaz nie widac gruntu na ktorym stoi[jakby chociaz troszke bylo widac wody/gruntu zdjecie zyskalo by bardzo duzo]
a tak ogolnie to widze ze raz zrobisz cos fajnego a raz jakis shit[nie chodzi tutaj o technike robienia zdjecia ale o wybor kadru np.13] i jeszcze jedno jak masz cyfrowke to sie nie cackaj tylko strzelaj zdjec ile wlezie nawet kilka nascie tego samego miejsca pozniej na spokojnie w domu wybierz najleprze pozniej jeszcze troche podretuszuj i wykadruj w psie
Voytsh, super wyszło, ale mam pewne zastrzeżenia... Mianowicie... mogłeś ująć również skrylik nieba, horyzontu a tak, zamiast tego widzę u dołu niewspółgrającą ciemnoniebieską barwę, która psuje efekt zdjęcia.
Do reszty nie mam zastrzeżeń ale mówię, tak niewielki błąd zaważył na wysokiej ocenie.
12.jakbys uchwycil calosc[z kutrem] i zrobil w hdr to by bylo piekne zdjecie a tak to wyglada jak ktos by obcial polowe zdjecia
Tylko ze te flagi ni były na kutrze Poprostu stały na stojaku A o hdr to wtedy wogol jeszcze nie słyszałem. Po za tym nie miałem statywu, wiec z hdr'ki i tak by nic nie wyszlo
hiJACK napisał/a:
mogłeś ująć również skrylik nieba, horyzontu a tak, zamiast tego widzę u dołu niewspółgrającą ciemnoniebieską barwę, która psuje efekt zdjęcia.
macias napisał/a:
14. calkiem fajne zdjecie ale ten wiatrak lata poniewaz nie widac gruntu na ktorym stoi[jakby chociaz troszke bylo widac wody/gruntu zdjecie zyskalo by bardzo duzo]
Macie racje... niestety jeszcze nie wszystko mi wychodzi
Dzienki za oceny, nareszcie ktos sie interesuje moją tworczoscią Moze jeszcze dzisiaj dam cosik nowego
Hmm... ale to Twoja fotka jest?
Bo na DA jakos tak dziwnie to opisales...
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.