Tu bede wrzucal swoje zdjecia. Na razie malo ich, ale sukcesywnie bedzie wiecej
Dopiero co dorwalem sie do aparatu
1. Mama z synkiem
2. Natura
3. Natura 2
4. Czarus
zeby uniknac nieporozumien, to matryca jest czysta (foto nr 3)
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
1 - dziecko i matka powinny się patrzeć w tę sama stronę i mieć lekki uśmiech na twarzy
2 - praca najładniejsza z pośród tych tutaj wszystkich. Kolor czerwonawy ładnie komponuje się na zielonym tle brawo!
3 - mógłbyś dopracować jeszcze bardziej ostrość wyostrzyć kwiat a tłem się nie przejmować
4 - twarz dziecka powinna iść nieco z profilu, uśmiech bez ząbków byłby tutaj lepszym rozwiązaniem, czapeczka powinnabyć lekko przekrzywiona w odwrotną stronę niż profil twarzy
hehe co do 1 i 4 to mowisz tak jakby to sie tak dalo poustawiac "modeli"
a dziecko jest tak ruchliwe, ze uchwycenie go w pozie takiej, jakbym sobie tego zazyczyl jest arcytrudne poza tym jak uda Ci sie namowic 2.5 latka zeby sie usmiechnal bez zabkow to masz u mnie piwo
dzieki za ocene
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
Pierwsze zdęcie nei za bardzo mnie "urzekło" ale już 2 ... bez komentarza...majstersztyk jak dla mnie lekka obróbka w PS'ie i jest pyyysznie brawo..co do 3 i 4 .. no czegoś tam brakuje eheh.. za całą galeryjkę 7+/10 jak dla tamtego drugiego 8+++++/10 brawa! :trampolina:
Program: Photoshop, Gimp Posty: 1 Dołączyła: 24 Sie 2007 Wiek: 18 Skąd: Grudziądz Nr Użytkownika: 634
GFXPoints: 7
Wysłany: 2007-08-27, 16:56
Na pierwszym szkoda, że maluch się poruszył, przez co rzuca się w oczy poruszenie. Jednak trudno ganić, gdy mały model był z pewnością ruchliwy
Drugie bardzo ładnie uchwycone. Ciekawy kontrast pomiędzy pierwszym planem a drugim zdecydowanie na plus.
Na trzecim ostrość trochę nie taka, jak być powinna, bo czubek kwiatka jest nieostry... Ale w ostatecznym rozrachunku fotografia też bardzo ładna
Ostatnie foto stanowi bardzo ładne portretowe. Ostrość na swoim miejscu, a i kadr bardzo ładny
Ogólnie zdjęcia bardzo mi się podobają
Pozdrawiam.
Zdjęcia pierwsze i ostatnie niezbyt mi się podobają. Trzecie jest ładne, ale pełno takich w internecie. Najbardziej mi się podoba 3. Kolory są naprawdę ładne. Wszystko jest dobrze wkomponowane. Ogółem, zdjęcia są fajne, ale troche nieprzemyślane chyba
1 - dziecko i matka powinny się patrzeć w tę sama stronę i mieć lekki uśmiech na twarzy
:lol2: a co to martwa natura :lol2:
a co do fotek, dziecko za bardzo rozmazane i trochę nudna fotka , najlepsze 2 i 3, chociaż w złym miejscu to wszystko na zdjęciu jest 4 fotka taka bez pomysłu, centralny kadr, bez obróbki, blee
To tylko namiastka fotek - jest ich w sumie kolo 550szt ale wiele z nich nie nadaje sie do publikacji w necie
Bardzo ładne fotki
1. Ciekawy pomysł Ładnie nawet wykonany
5. Fajny kwiatuszek ładnie uchwycony
9. Świetne zdjęcie ;)Chmurki pięknie wyglądają i próbojące się przebić słońce
Wpadnij do mnie
Nocne zdjecia byly robione dla zabawy, zeby zobaczyc co i jak w takich warunkach sie robi.
5 zdjecie, to auto, ktore skrecalo w prawo - czerwone to jego swiatla stop, zolte to kierunkowskaz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum