Bardzo możlwe bo niestety caly czas jestem skazany na laptopa Doświetlałem to tylko przez poziomy i teoretycznie powinno być dobrze ale wiadomo że histogram to nie wszystko
_________________ Samozadowolenie jest wrogiem postępu...
Ee.... no co Ty.... nie ruszaj doswietlania poziomami... tylko krzywe!
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
Dawno nic nie zamieszczalem - a przy okazji przegladania folderu z fotkami znalazlem to:
Kliknij
Nie sugerujcie sie data z exifa... aparat ma nie ustawiona date :|
Strzelane jakos styczen-luty 2008.
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
Ładne kolorki i kompozycja troche chyba majstrowałeś przy zdjęciu ale ładnie wyszło
musialem wyciac kable WN ktore szly przez srodek zdjecia Pozniej trzeba bylo jakos ladnie wyrownac niebo itepe... stad te kombinacje
Powinienem jeszcze wywalic ten slup i kawalek domu, ale mi sie nie chcialo
Zdecydowanie sie z Toba zgodze Oryginalne kolorki sa bardzo malo ciekawe...
Dzieki za taka ilosc komentow Dawno tak nie bylo
Kadr ładny naturalnie i przyjemnie to wyglada ale nie byłbym sobą jakbym nie napisał o tej cholernej lampie wbudowanej Sam też jestem jak narazie na nią skazany hehe. Ale jak dokupisz sobie zewnętrzna to przy Twoich kadrach wiele zyskasz...
_________________ Samozadowolenie jest wrogiem postępu...
Ale jak dokupisz sobie zewnętrzna to przy Twoich kadrach wiele zyskasz...
Heh dzieki Najgorsze jest to, ze na razie totalny lack of cash na lampe
Myślę że powinieneś zrezygnować z lampy i zainwestować w jasny stałoogniskowy obiektyw. Wiem, że masz D40x, ale manual to nie takie straszne zło. Kadry dobierasz bardzo ładne więc myślę że dużo byś na tym zyskał. Niestety wojna z wbudowaną lampą często kończy się wyrwaniem jej w geście desperacji :D Jeśli już lampka, to polecam SB-600 lub nieco lepszą SB-800 i zabawę z odbijaniem światła od ścian. Efekt murowany i w pełni zadowalający! Będziesz oczarowany zrobionymi w ten sposób zdjęciami :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.