co do pieska, przesunął bym kadr troszeczkę w lewo, tak aby nie było dziury po prawej, obok uszu psa. chodzi mi o to, zeby po prawej od dołu aż do głowy był tylko pies, bez tej dziury z kawałkiem krajobrazu (czy co to tam jest w tle ). myśle, że wiesz o co mi chodzi tym samym mógłbyś złapać trochę wiecęj 'tła' z lewej
co do zwiastunów jesieni..
poszukał bym miejsca gdzie więcej byś miał tych trawek w pełnej ostrości, bo tu jest tylko kilka ździebełek i reszta w nieostrości
pomysł ciekawy i nawet ładnie wyszło
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
Zdjęcie z łódką jest piękne nie mam do czego się przyczepić.. oczywiscie nie jestem ekspertą w dziedzinie fotografii, ale jestem w stanie stwierdzić, które zdjęcie jest ładne, a które nie.
W zdjęciu z łódką najbardziej podoba mi się kadrowanie - takie uchwycenie momentu, świetna gra cieni i świateł, no po prostu miodzio. Jakbym miała dobry aparat, to takie zdjęcie już by u mnie wisiało w antyramie na ścianie z innymi perełkami.
Co do zdjęcia z pejzażem - jest dosyc standartdowe, ale to wcale nie znaczy, że jest brzydkie. ładny kontrast i te kolorki.. No ale to jest już chyba oklepany temat na zdjęcia: pejzaż jeziora na tle zachodzącego/wschodzącego słońca
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
niestety ale jakos wszystkie zdjecia tego typu , czyli sloneczko , jeziorko , krzaczki nie przypadaja mi do gustu ale to jest lepsze od wiekszosci tego typow zdjec , za to mysliciel mi sie bardzo podoba
Ja wręcz przeciwnie: uwielbiam zdjęcia z wodą,słońcem, kwiatkami Iskiereczki na prawdę świetne. Na prawdę ładne zdjęcie nawet na tapetę. Myśliciel również bardzo fajny Dobry pomysł i wykonanie:) do tego ładna sceneria
Tak trzymać!
Misha, miejsce ciekawe, chętnie bym się tam wybrał, niestety nie ująłeś potencjału lokalizacji. Brakuje mi czegoś w tych fotkach, nie wiem, może kadrów lepszych, te są tak trochę "ot" pstryknięte bo akurat stałes w danym miejscu i zrobiłeś zdjecie. Za mało myślenia chyba przy tym było spontan
Zdecydowanie nie spontan
Wyrosłem już z pstrykania fotek spontanowo na zasadzie "a może coś wyjdzie"
Misha, nie wiem za bardzo co powiedzieć sam lubię robić zdjęcia ale jak już przyjdzie oceniać to już przychodzi problem, ale postaram się napisać co ja o tym zdjęciu myślę
Jak dla mnie to zdjęcie jest ładne, dobrze wychwyciłeś moment gdy pozujący patrzył się wprost na Ciebie podoba mi się także barwa tego zdjęcia i te drzewa hmmm
SUper fotka Misha podoba mi sie jest taka klimatyczna i fakt kolorek ma ladny Z wczesniejszych to ta lodeczka wymiata nie bede sie rozpisywac bo kreatywna cos dzis nie jestem ladne foteczki
witam witam:P
no nie weim co o tym zdjeciu myslec... masz duzo fajnych zdjec ktore do mnie przemawiaja ale to akurat nie, tak jakby nie bylo robione przez ciebie:P
1.denerwuja mnie te postacie na srodku
2.ta pseudo ramka z drzew:([bardziej wyglada to na zdjecie paparazzi;p]
3.przyciemnienie krawiedzi zdjecia nie pasuje mi tutaj
4.ale chyba najbardziej psuje klimat ta doniczka i i ta wiezba
5. pozatym jakos bardziej rzuca sie w oczy ta dziewczyna zza krzaka niz ten gosc[hmm.. twoj brat:P] co maluje
[ps.twoj brat studiuje na asp lub arxhitekturze czy tak poprostu porzedl sobie porysowac??P]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum