Graf4uMEN, mmm piękne prace Widzę, że niezłego filtra używasz Gratuluję, że udało się uchwycić w ciemnościach tyle "świetlików" na drzewach bez poświaty
Bardzo ciekawe ujęcia, potrafisz widzę korzystać z zooma a krajobrazy? Może jakieś zdjęcia czysto przestrzenne? Sądzę, że w Twoich rękach, aparat zrobiłby śliczne ujęcia
Ocena: 9/10 - bardzo mi się podoba,
Pozdrawiam!
Albo nie robione w Polsce bo coś dużo tego śniegu się wydaje, a jak się nie myle teraz nie mieliśmy takich obfitych opadów
Na razie tyle ... wszystko jest z ubiegłorocznej wyprawy w Tatry ... jeżeli chcecie, mogę dać więcej a jest co oglądam, mimo wszystko - czekam na gorące oceny, które nawet śnieg stopią
Pierwsza fotka - wypas Nie mam sie do czego przyczepic.
Druga i trzecia.... horyzont na srodku kadru - fuuuuj
W dwojce jeszcze jako tako Cie ratuje ta chmura, ale trojka do poprawy (ja bym obcial nieba kawalek)
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
jedynka nowa (mógłbyś numerować!) SUPER dynamiczna WB w porządku wszystko jest ok. W 2 trzeba bylo sie zdecydowac albo ścieżka albo chmurka- jedno i drugie wyjscie byloby dobre a Ty wybrałeś coś pośrodku i skopałeś przez to. 3 za Misha,
no wszystkie prace naprawde swietne, a z ta ryba to fuksa miales jak nie wiem, nie znam sie na tyle zeby mowic co jest do doprawienia ale efekt wizualny naprawde super
Przyjemne fotki. w 1 szkoda tego drzewka PG róg może troche dalej jakbyś stanął jeśli nie miałeś szerszego kąta. Fotki z gór jak dla mnie zawsze są ładne i trzeba by się postarać zeby zle zrobić takie zdjęcie Ale to jest przyjemne i dobrze się ogląda.
2 Szkoda że B&W (chociaż niebo trzeba było zostawić błękitne) A kadr dobry
Co do pierwszego, zgodze sie z Batonem, ze Prawy Gorny Rog szpeci... dodalbym jeszcze od siebie, ze lewa strona szkoda ze tak scieta w polowie drzewa... Osobiscie cofnalbym sie (jesli sie dalo) zeby zlapac jednak to drzewko cale (PG Rog) i zeby szczyty gor byly odrobine nizej.
Druga fotka mi sie za to BARDZO podoba Chociaz popracowalbym nad kontrastem wiekszym i moze jakis szumik?
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.