Dziękuję za wszystkie uwagi. Żałuję, że nie mam skanera. Ostatnio robię prace na podstawie jakichś zdjęć, katalogów, wycinków z pracy - tak, żeby podszkolić się w różnych tematach. Ta praca robiona jest na podstawie jakiegoś zdjęcia z magazynu Tele-tydzień, chyba sprzed roku. I właśnie ujął mnie na tym zdjęciu spokój, w zasadzie... nuda... Stary fotel, stare deski, pusty domek... nic się nie dzieje... Taka ta praca miała być. Co do desek i niebieskiej farby... hmmm... Nawet nie wiem co mam powiedzieć i nie wiem co miałbym w nich zmienić. Taka wyblakła, stara, niebieska farba i tyle. Cieszę się jedynie, że nie ma poważniejszych zarzutów. Pozdrawiam wszystkich
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.