Boss, mój Ty userze "prawie jak administrator"
Co mam tu napisać, ano jak już jestem, to i zalążek siebie pozostawię
Jak sam wiesz, nie jestem znawcą grafiki 3D także moja porada nie będzie należała do tych
fachowych, ale subiektywnie wyrażę swoje zdanie jako zwykły i prosty odbiorca grafiki.
Tło, samo ono zniechęca do dalszego oglądania pracy, jest przychlastane tymi czarnymi plamkami zupełnie nie wiem po kiego czarta, czy to miało przedstawiać jakiś odymiony
kant danego pomieszczenia? Nie wiem, lepiej było dać zwykłe ściany i podłogi w szarym
kolorze, lub jakimś innym, który byłby samym podkładem pod pracę. Błędy nasuwają mi się
następujące: bieżniki opon do wymiany bez dwóch zdań - opony wyglądają na zużyte, czego
dopełnia dodatkowo ten ich kolor - złotawy - nie mogłeś dać zwykłej czerni zmieszanej ze srebrem?
Lewa opona, ta która leży widać, że jest nie równa mimo swojej perspektywy jest źle
wycieniowana stąd wydaje się, że jest chudsza od przodu...tak samo z jej dołem ...
to trzeba naprawić, kolejną sprawą jest a raczej są felgi... Tu na lewo srebrny metalik, na prawo
zaś biała

co to będzie samochód cyrkowy czy pro autko?

Prawa opona jest ok jeżeli
chodzi o kształt, bo ma te same błędy co poprzednia, ale tutaj z kolei uwidoczniłeś tarczę
hamulcową, nie sądzisz, że jest ona zbyt nisko, albo inaczej - dużo za nisko niż powinna?

Poza tym opona nie ma nacisku żadnego więc zlikwiduj powstałe wgniecenie w jej dolnej części.
Peace & WORK!