Posty: 105 Dołączył: 29 Cze 2007 Skąd: się iorą dzieci ? GFXPoints: 192 Piwa:4/6
Wysłany: 2008-07-02, 08:49
Świetne tworzysz modele ! Ja też kiedyś się bawiłem w takie rzeczy (tworzyłem mapy do gier) a jak się przy tym denerwowałem =). Jak narazie samochód wymodelowany bez zarzutów =) Powodzenia !
Program: 3dsmax, vray, mental ray Posty: 37 Dołączył: 01 Lip 2008 Skąd: Hiszpania GFXPoints: 43 Otrzymał 3 piw(a)
Wysłany: 2008-07-11, 21:40
No autko super wychodzi ale ono juz nie jest z tutoriala jak reszta prac? Tuty sa dobra na nauke ale wiecznie na nich jechac nie mozna a najlepsze sprawdzenie skilla to wymodelowanie czegos z reala badz konceptu bez zadnego step by step. A tak to model naprawde porzadnie zrobiony i nie widac tam jakis deformacji.
Program: 3D Studio Max 2009 Team: Green Designers Posty: 649 Dołączył: 15 Cze 2007 Wiek: 14 Skąd: Jastrzębie Zdrój GFXPoints: 517 Piwa:4/4
Wysłany: 2008-07-23, 19:54
Modelowanie juz zakonczone(zewnatrz). Zostaly drobne poprawki i niektore szcegoly jak lusterka czy finezyjne felgi. Jak juz sie z tym uporam wyrenderuje jaks tapetke, jednk troche to potrwa bo dopier w drugiej polowie sierpnia bede w domu A po tym wszystkim poprobuje z wnetrzem
Boss, a skąd wiesz, że wszystko jest dobrze, mogłeś od początku do końca pokazywać nam prace, spoglądać co inni piszą, radzą.. teraz jak skończysz może się okazać, że tyle tej pracy tak na prawdę poszło na marne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.