Boss, tzn.? jak czy bez problemu się połączą, sam musisz to sprawdzić a co do niestaranności, radziłbym się bardziej przykładać do każdego projektu, ponieważ wejdzie Ci to później w nawyk
Program: 3D Studio Max 2009 Team: Green Designers Posty: 649 Dołączył: 15 Cze 2007 Wiek: 14 Skąd: Jastrzębie Zdrój GFXPoints: 518 Piwa:4/4
Wysłany: 2008-05-23, 19:17
Witam wszystkich, po ostatnich krytykach wziąłem sobie do serca, że muszę bardziej dbać o szczegóły, aktualnie pracuję nad modelem Mitsubishi Lancer Evo VIII.
Postanowiłem pokazać na forum co do tej pory zrobiłem
Zastosowałem zupełnie inną technikę niż przedtem
I jeszcze z innego ujęcia
Zapraszam do oceny ! I krytyki oczywiście. Wolę uszłyszeć co jest źle niż "bardzo ładne" lub "słabe"
Boss, widać zmiany i lepsze zatarcia co mi się podoba
Kiedyś sam tworzyłem taki model, właśnie Mitsa, ale nie chciało mi się kończyć zapomniałeś o dodatkowych wentylach
A tak to na razie spoko ... ciekaw jestem jak to sobie połączysz ładnie
jak na razie ok;) czekam na dalsze screeny z pracy;)
Nooo muszę przyznać, że ładnie Równiutko, czyściutko i w ogóle
pozdrawiam i powodzenia
------------------------------
Zrobienie dobrej sygnaturki - 15 minut
Wykonanie pracy dla zleceniodawcy - 190 minut
Odnalezienie tego jedynego forum graficznego - BEZCENNE
Och ty w mordkę kurczaczka!!! Co za piękny modelik!!! Wyrąbiście zrobiony i nie mogę się doczekać ostatecznego renderku Boss, ZNASZ SIĘ na modelowaniu samochodów!!! Pozdrawiam i życzę powodzenia!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.