o żesz ! jest moja, Mishy i Kwusha bratanica ! Wszystko fajnie, ale te przednie dziury (wyloty powietrza (?!)) mi nie pasują. W każdym razie będąc wujkiem porozpieszczam małą - 9/10.
Boss, ta najnowsza... hehe .. cień źle pada.. troszkę prosta, nie ma zbyt dobrze wyrobionych zarysów ... dodaj inne kolory ... A czy Ty każdą pracę "dorabiasz" jeszcze? czy taką o, zostawiasz?
Program: 3D Studio Max 2009 Team: Green Designers Posty: 649 Dołączył: 15 Cze 2007 Wiek: 14 Skąd: Jastrzębie Zdrój GFXPoints: 518 Piwa:4/4
Wysłany: 2008-02-14, 22:04
Cień ? Nie bawiłem się w ogóle z światłem. Kolor jednolity, bo ma sie wtapiać w otofczenie Praca to jest jak gdyby do pokazania "szefowi" jezeli sie spodoba koncepcja poprawiam niedociągnięcia, jeżeli nie pracka zostaje
Boss, to ostatnie co robione wg tutka, jakieś takie mało efektowne Nie panujesz nad światłem i sądzę, że to jest głównym Twoim problemem jak na razie ... jakieś koleje projekty?
Program: 3D Studio Max 2009 Team: Green Designers Posty: 649 Dołączył: 15 Cze 2007 Wiek: 14 Skąd: Jastrzębie Zdrój GFXPoints: 518 Piwa:4/4
Wysłany: 2008-02-19, 18:54
Graf4uMEN, światło, światło. Ja w ogóle światłem na razie się nie bawię:) te "światło" to wyrenderowany sam obiekt na przezroczystym tle Więc raczej nic nie ma to do światła Aktualnie mam 2 projekty. Hotel oraz dokończenie BMW
Wysłany: 2008-02-24, 22:42
Kolejne części autka gotowe. Dziś chciałem sprawdzić czy bez problemu połączą się 2 połówki. Proszę nie zwracać uwagi na białe linie - jest to efekt mojej nie staranności w łączeniu elementów http://vfotka.pl/uploads/4e29aa7e26.png
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.