Wolałem te głośniczki bo były zdecydowanie ładniejsze ale ok :
- odbicie kostki lodu w wodzie wygląda hmmm jakby to ująć "dziwnie płasko" przynajmniej z lewej strony
- para jest brzydka za bardzo rozmazana
A kostka ogólnie nawet ładna
no mnie nie przekonałeś tą pracą. lód nie wygląda jak lód, para nie wygląda jak para, woda nie wygląda jak woda a nawet drewno drewna nie przypomina. Zdecydowanie do poprawki ale nie zniechęcaj się bo wszyscy kiedyś byli początkujący:) pozdrawiam:)
Ach! Czy to nie jest zdjęcie? Naprawdę ciężko mi wybrać, która jest lepsza! Na pierwszym zdjęciu więcej się dzieje, na drugim niestety akcja nie jest już tak wartka. Ale nie przejmuj się, no bo hej! i tak jest super!
Wow jestem pod wrażeniem, naprawdę ładnie modelujesz Ostatnio troszkę się opóściłem po nie udanym modelu auta Ale poczytałem trochę o modelowaniu auta, więc też może za niedługo ukaże się moja praca Ale wątpie żeby taka jak ty masz
??muzak!!, Boss, ja w grafice 3D siedzę od niespełna 2 lat także chłopaki ... pobierać program najlepiej 3dsmax'ika i śmigać!! nie zrażać się od razu opiniami innych
Taka tam sobie felga.W sumie nadawałaby się do speeda, ale w pewnym momencie utknąłem i zeszło mi troszkę czasu, to wstawiam ją tu.Wnęki na śruby są lipne bo jak widać nie mają prześwitu, ale chyba już sie do niej nie dotknę. Model robiony w Rhino, render w Brazilu.
NIeeee nie są do fiata ;P Tak w ogóle to miały być felgi jakieś tam BLINGZMONEY czy jakoś tak, ale okazały się troszeczkę za skomplikowane i wyszła ta hybryda
No tak jak już mówiłeś śruby są kiepskie, wydaje mi sie ze obręcz powinna wystawać a nie cały środek, no i te znaczki $ to troche dziwne.przez te $ widziałbym omawiane felgi w jakimś lowriderze jakiegoś rapera z jakiegoś bronxu
ale przez materiał bardziej mi pasują do klocków lego
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.