Jak każdy to każdy Ja już od dawna robię grafiki 3D Ale nie miałem czasu Wam pokazać na jakim poziomie jestem Proszę o ocenki
Oto moja pierwsza praca jaką daję Wam do oceny:
Danielus, wszystko pięknie zrobione, kolorystyka i głębia jest nienaganna Podoba mi się ta praca spiralka i zwykła siatka ... 2 proste rzeczy a jak razm potrafią współgrać ...
Danielus, świetna praca podoba mi się kolorystyka ładnie to złączyłeś, czekam na więcej grafik!!
Pozdro!
ocena: 8/10
------------------------------
Zrobienie dobrej sygnaturki - 15 minut
Wykonanie pracy dla zleceniodawcy - 190 minut
Odnalezienie tego jedynego forum graficznego - BEZCENNE
Danielus, na kule mogłeś dać mniejszy nacisk światła. Bo teraz za mocno i nierealnie się błyszczą, ramka jest ciekawa nawet dobre prace robisz
Jeżeli chodzi o realistyke tego błyszczenia to hmm no cóż trochę przesadzona, ale jak by się nie patrzeć bardzo ładnie się prezentuję... ogólnie bardzo mi się podobają twe prace
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.