sorry ale dla mnie mało...
jakieś pół godziny roboty (max godzina)....
imo drugi materiał 100 razy lepszy. Ogolnie całkiem spoko, ale tez jestem za pudełeczkiem
pzdr
Twarz całkiem ciekawa, szkoda że reszta tłowia jest troszeczke odstaje, szczególnie stopy, jeśli zrobiłeś dokladne dłonie to dlaczego nie zrobic lepszych stóp?, kartoonik mogl by byc naprawde git, no i jak wspomniano tło odsuwa, jest za mdłe, i sam kolor ludka jest malo wyrazny wszytko sie zlewa, pozdro
Witam! Od jakiegoś czasu (kilka miesięcy?:-) ) zaglądam na forum grafart.org no i w końcu pomyślałem sobie, że czas coś porządnego zamieścić. A co mi tam , niech krytykują :-). Widzę, że dotychczas kilkoro chętnych do dawania ocen było to o ... kolejna tym razem wg mnie najlepsza moja praca Ok. Praca została wykonana w 3d studio Max (model) oraz w Vue 5 Esprit (render). Podrasowałem to troszkę w Photoshopie
Oceny mile widziane nie tylko znawców 3D )
A co do mojej oceny:
jeśli wolno mi użyć tego słowa to - po prostu supeeeer :D
ten łuk to przypuszczam ze planeta/ksiezyc , ale wygląda jakby to było jakieś pole otaczające budowle. gratulacje!
W pracy chodiło mi o przedstawienie jakiejś "małoziemskiej" konstrukcji która dobrze komponowałaby się z jakimś "małoziemskim" krajobrazem. W zamyśle konstrukcja miała być o wiele większa. To co widać to miała być tylko wieża ogromnego metalowego budynku ale w "praniu" (jak to zwykle bywa) wychodzą u mnie braki w oszczędnym modelowaniu no i komp nie wyrobił.
Mileziuszek napisał/a:
ten łuk to przypuszczam ze planeta/ksiezyc , ale wygląda jakby to było jakieś pole otaczające budowle.
Pole... hmm, tak rzeczywiście może to troche tak wyglądać, ale to planeta. Z drugiej strony ciekawy pomysł, może coś takiego zrobie.
Lepiej wygląda na miniaturce niż w oryginalnej rozdzielczości, a przyczepiłbym się jedynie do tego, że te wieże za mało odcinają się od tła i ten księżyc/planeta na niebie ginie w którymś miejscu.. a tak poza tym to nieźle
Moje druga ocenka, bo muszę
przy kolejnych wyświetleniach obrazka, pierwsze, co stwierdzam - "to nie jest renderowane w 3dsm" - o czym to świadczy? Raczej o niczym (o potwierdzeniu pewnych własnych cech postrzegania)
Tak, czy inaczej ładny obrazek i przede wszystkim oryginalny w swojej formie. A po miniaturce spodziewałem się jakiejś kolejnej podróbki Star Łorsów (musiałem! ) Mogłeś jeszcze zostawić iglicę w całości ale to drobiazg. to chyba już na tyle no ... i czekam na kolejne
Witam... Stworzylem w wolnym czasie, ktorego mam niestety nie wiele, cos takiego )) Krotko o scenie, teksturki sa moje, jablka porozrzucalem reactorem. Wsio robione w 3dsmax8 + Brazil RS... Pozdrawiam oglądaczy
Albert Einstein
Nie wiem jak będzie wyglądała III wojna światowa... Jednak wiem jak będzie wyglądała Czwarta... na łuki i oszczepy...
染於倉則倉 染於黃則黃 染于仓则仓 染于黄则黄
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.