ale mógłbyś się co nieco wysilić i skopiować go chociaż ;/
pomysł i wykonanie bez większych zarzutów.
Szczególnie podoba mi się motyw pętli w środku innego koloru.
4 godziny to i tak dość długo jak na taką skromną pracę i nie zaczynałbym
na Twoim miejscu od cinemy tylko od razu od max'a ... Bo w cinema jest mniej efektów
a kazdy jeden zanim się do niego dojdzie to właśnie czasu zleci że hoho.
Jeżeli to Twoja pierwsza praca, karcić nie będę, podoba mi się teksturka ale tło mogłeś
dać inne niż black ;P
coz nic specjalnego no ale od czegos trzeba zaczynac... moglbys postarac sie o lepszy render shading lezy i kwiczy a obiekt lewituje no ale na poczatku to wsumie lepiej namodelowac sie troche a pozniej brac sie za sztuke renderowania
jak na początki to ujdzie, mi się literka podoba a to chyba pierwsza praca. Tekstury jednakże troszkę kuleją, tło dałbym jaśniejsze, zobaczysz, że lepszy efekt będzie Będą kolejne arty?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.