Oto kolejna praca:
Czekam na dość wiĘCEJ komentów!
Dzięki za oceny... Ja zajmuję sie projektowaniem wnętrz 3D raczej zawodowo w szczególności spowodowane jest to moją pracą o której pisałem w moich wcześniejszych postach.
Moja nowa scenka, może tego nie widać, ale to jest duuuży hotel (miał być )
Pracowałem nad tym łącznie 3 dni Czy są efekty? Oceniajcie!!
uwierz mi, chciałbym ale czasu to dość sporo pochłania dzięki za ocenę dziwię się, dlaczego Wy nie próbujecie swoich sił również w 3d
No musze przyznac, ze rzadzisz naprawde
Akurat robie remont mieszkania - moze masz ochote zrobic wizualizacje? (zarcik)
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
WOW, widzę przed Tobą świetną przyszłość Prace robisz piękne, chciałbym mieć takiego grafika w moim Teamie Wspaniałe to robisz 3D Max Studio ;> Troszku bawię się w te klocki, bo programuję Jakie studia?
Sądzę, że kiedyś tam może będę oglądał Twoje prace... w grze .
Misha, na razie to co robię to mam na studiach - moje projekty to są ale w przyszłości, gdybyś coś chciał ... nie widzę przeszkód Tymczasem na nic nie mam czasu jak jedną pracę zrobię - jestem dumny, że tak wygląda, ale jednocześnie jestem wymęczony i robię przerwę z 3D (oczy bolą) ...
To może teraz coś z moich starszych prac:
i z innej strony:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.