Program: AdobePhotoshop Program 3D: Blender Team: Green Designers Posty: 199 Dołączył: 01 Maj 2008 Skąd: Polska GFXPoints: 1038 Piwa:18/6
Wysłany: 2008-06-15, 20:47
Dokładnie, w blenderze jest opcja żeby dać obrazek pod tło, np. jakiegoś gnata ale tylko do trybu tworzenia , by widzieć co sie modeluje, a mi chodzi żeby obrazek jakiś dać jako tło pod tą doniczke, a nie gradient czy co.
nie bardzo jest co oceniac, chyba troche kanciasosci by sie tu i tam przydalo, w zasadzie zero materiałów, światła, render leży. Co nieco wiesz o modelowaniu, ucz sie dalej, powodzenia.
Wysłany: 2008-07-07, 20:18
jak czlowiek sie dopiero co uczy to z modelowaniem idzie w dobrym kierunku a na renderowanie czas jeszcze przyjdzie nie ma co sie na poczatku zabierac za rendering gdy mamy wykorzystywac boxy
fakt, jesli juz sie cos robi to tak 2 h min dziennie, bo jak sie czasem za duzo siedzi przy jednej pracy (np.5h) to juz człowiek własnych błędków nie widzi
hmm moze byc fajne tylko zrob texturke i moglbys ta tasme zastapic textura w miejscach gdzie jest połączony z drugim (tylko tam gdzie odstaje model) zeby zaoszczędzićn a face'ach ale to tylko moje zdanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.