Witam znalazłem chwilę czasu i zacząłem robić layout długo już nic nie robiłem i nie otrzymałem tego co chciałem otrzymać. Mam nadzieję że mi doradzicie co zmienić albo co dodać.
puste toto trochę.. za wiele się nie napracowałeś a tak poza tym nie masz czcionki z polskimi znakami? top za duży i brzydki do tego.. nawet dla mnie.. a siedzę w tworzeniu stron od dosyć niedawna zajęłoby to z 15 minut.. zrób coś innego poza tym, bo stron z takim układem jest multum w sieci - nic oryginalnego.. wywal to i zacznij od nowa, bo na serio to nie jest to za dobre..
ale niech wypowie się ktoś, kto ma więcej doświadczenia w te klocki
Polskie czcionki mam nie wiem gdzie się dopatrzyłaś ich brak. Układu nie zmienie i już. Top chcę zmienić tylko za bardzo nie wiem jak czekam na sugestie.
Polskie czcionki mam nie wiem gdzie się dopatrzyłaś ich brak.
a za przeproszeniem w, nazwijmy to "logo"?? Zyczenia.pl ja wiem, że taki jest pewnie adres strony, ale głupio to wygląda jako logo. Po za tym pusty jest szablon.. nic na nim nie ma oprócz kilku zaokrąglonych kwadratów z paroma gradientami(?) duzy napis w nieciekawej czcionce i tyle..
do tego słaba stopka z za małymi napisami.. nawet nie ma co tu poprawiać, bo nic nie ma.. ja rozumiem minimalizm, ale bez przesady..
Bardzo oklepany ten szablon, wygląda jak tysiąc innych serwisów. Zrób tak, żeby czymś się wyróżniał... Czymkolwiek. W menu "Kategorie" dodaj jakieś coś przy linku, np.: Zamiast "Bożonarodzeniowe" to "+ Bożonarodzeniowe". W topie pusto, jeden guzik, który odstaje od reszty... Pracuj dalej.
Posty: 157 Dołączył: 10 Cze 2007 Skąd: z Domu ;) GFXPoints: 5 Piwa:1/12
Wysłany: 2008-02-11, 18:28
W obecnym proponuję zmienić to 'i jak?' na 'Ocena' - będzie lepiej :-). Następnie dodaj więcej po 'POLECAMY' bo tam taka pustka jest, no i pozostaje Ci to, co resztki innym portalom, stronkom itp. - mało efektowne ;/. Ale już idzie Ci lepiej :-).
Proponuję dodać coś tutaj głównie do tła, żeby było takie oryginalne.
Witam może i mało efektowne a strona robiona jest pod zaplecze więc ma konkretny cel.
A z rad na pewno skorzystam. Choć jeszcze nie zadowala mnie guzik dodaj życzenia może jakiś pomysł? I może co proponujesz za obrazek w tle.
Stwierdziłem że ten layout kompletnie nie pasuje do reszty i chciałbym od nowa go zrobić ale nie mam za bardzo pomysłu co do układu i kolorystyki. Chciałbym się dowiedzieć czym można przyciągnąć oko odwiedzającego i by było intuicyjne.
Strasznie tu pustawo. Czcionki faktycznie nieco za duże. Dodaj może jakieś tło chociaż. I ten "zakręt" w lewo z kolorem zielonym nie służy niczemu. A zdjęcie to już w ogóle, wklejone jak na chama
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.