To na razie tylko taki projekt, ale chciałbym żeby ktoś na to spojrzał z "zewnątrz" i powiedział co już się nie klei do reszty albo co za bardzo odbiega od całości. Z góry dzięki
To z prawej to nie moja robota i ja tego nie smudge'owałem Najprawdopodobniej to będzie usunięte bo to nie pasuje ale niech trzyma miejsce dla czegoś innego.
Jak dla mnie to brakuje gradientu zaciemniajacego rogi tla... to z prawej faktycznie pasqdne
No i to foto w topie... nie ma jakichs ciekawszych fotek?
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
Tło - lepszy chyba byłby bardziej pomarańczowy/brązowy kolor. To coś z prawej, ala farba, też mi się nie podoba. W topie gdzie jest odnośnik do galerii, cała ta kreska jest zbyt długa, może skróć ją nieco. Menu też jakieś takie kiepsko dopasowane No i na koniec ułożenie, wyśrodkowałabym główną część szablonu a menu dała bardziej z lewej.
Domyślam się jaki efekt chciałeś uzyskać Trochę nie wyszło
W sumie sliffka powiedziała już wszystko. Ja powiem tylko, żebyś siadł od nowa i na spokojnie wszystko po dopasowywał
Program: Adobe Photoshop CS3 PL Posty: 33 Dołączył: 02 Sty 2008 Skąd: Polska GFXPoints: 36 Otrzymał 4 piw(a)
Wysłany: 2008-01-10, 10:01
A moim zdaniem kompletnie gorzej..
Te menu teraz jest trochę bezsensu bo za bardzo odstaje od stylu który narzuciłeś..
Logo jak dla mnie to kaszanka a właściwie ten napis.. (po przedniejsze było już nawet lepsze)..
Ogółem ta druga wersja to jak dla mnie jakiś nie wypał..
Bardziej podobała mi się ta pierwsza już ale są niedociągnięcia..
Na twoim miejscu pokombinowałbym coś na pierwowzór tej pierwszej..
nonline, pamiętaj, że ty też zaczynałeś (nie pamiętał wół jak cielęciem był )
No dobra, ale teraz co do tego layouta. Dalej cieniutko. te cegły dalej są do kitu, czcionki na nich nie czytelne. Ogólnie wszystkie czcionki za duże. W menu jest duży napis newsy + dopakowane opisy kategorii = Tłok w menu. Top to już jest po prostu najgorszy element ;/ .
Zupełna Lipa, napis jest kijowy, wymyśl coś lepszego. Nawet pomysł z tym linkiem do galerii w topie dość ciekawy.
Jednak uparły się przy tym szablonie. Trochę pomniejszyłem belki i zmieniłem kolory. Stronę najlepiej ogląda się w rozdzielczości większej niż 1024/768.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum