Znaczy to jest to co ty zrobiłeś, czy jak
Ten top jest okrooopny (ten z tymi klockami), poza tym kolorystyka miła, ale dodaj trochę więcej bordowych/czerwonych akcentów (oprócz tych szukaj i dodaj firmę), jakieś napisy może?
Logo zbyt proste, a "katalog firm budowlanych" to jak ... to ... to ta reklama? Bo coś mi się nie widzi w tym miejscu, umieściłbym ją na dole serwisu a nie na górze
Co do reszty to nie mam sprecyzowanego zdania. Wygląda jak katalog i już
To jest najlepsze miejsce na reklamę, żaden klient, który chce mieć reklame na stronie nie zgodzi się aby była na samym dole, większosć ludzi nawet nie przewija strony do stopki, radzę poczytać o marketingu internetowym. Logo serwisu nie jest moją broszką, takie dostałem od klienta.
Tak jak już mowiłam, dodałabym większe przerwy w górnej części szablonu. Zgodzę się z KwusheRem, ten przycisk "dodaj firmę" jest strasznie duży i jest pierwszą rzeczą na którą zwraca się uwagę wchodząc na stronę (choć to pewnie jest na + dla właściciela strony ). Poza tymi pierdołami jest ładnie.
nonline, jeżeli nie możesz już poprawiać pracy to oceniam ją na 7/10 Nie podoba mi się kolorystyka, rozmieszczenie poszczególnych części pracy oraz logo
Pozdrawiam!
/ logo nie jest moje - ile razy mam to powtarzać ;|, a rozmieszczenie elementów jest jak na 99% katalogach stron www, kolorystyka miała być: niebieski - szary - bordowy, wykorzystaj to lepiej /n
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.