hmmm... trudno ocenić niedokończoną pracę.
ale prezentuje się bardzo przyjemnie i "czysto"
w porywach to dałbym nawet 8/10, ciekawe jak to rozwiniesz
(i nie rób wygładzania czcionek tam gdzie będzie tekst wstawiony z html ;p)
jakos forum mi sie rozjeżdża i nie widzę dokładnie laya ale jak na razie prócz menu, jakiegoś topa i newsow więcej nic nie ma... jednym słowem 'chwila' roboty
Ja się nie zgodze z lumberpackiem. Projekt mi się nie podoba. Przede wszystkim chyba top. Nie wiem co tam wogóle robi logo apple'a? Do tego jest za małe i mam wrażenie, że źle wycięte. Nie wiem też dlaczego jest fioletowe, jak nigdzie indziej fioletowego nie ma. No i tło też mógłbyś coś dodać. Sam kolor i pattern. Szukajka za mała. Dodaj jakiś akcent kolorystyczny do menu, choćby napis "Strona Główna" daj na fioletowo, żeby się wyrażniała podstrona na której ktoś się znajduje. Reszta prosta, chyba aż za bardzo. Projekt oceniam na 3/10
Ps. Zapomniałbym: Nie idź w ślady Pazia i nie dawaj wszędzie wygładzenia czcionek. W tekście ciągłym zachowaj normalne czcionki.
logo apple'a to porażka, w ogóle menu i top zupełnie nie pasują jeżeli chodzi o gigantyczne ikony po menu, cały lay jest po prostu zaburzony wielkościami, PAMIĘTAJ: dwa kolory podstawowe - jeden uzupełniający, zrobiłbym wszystko biało-niebieskie z czarnym/białym pismem.
Przede wszystkim powiększ menu i top, albo zmniejsz ikonki pod nimi, po drugie - zastosuj więcej kolorów, ale tak by wyglądało wszystko estetycznie, po trzecie - wyłącz wygładzanie czcionki w tekście ...
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.