Jestem w trakcie Tworzenia nagłówka do mojego portalu (przyszedł najwyższy czas coś zmienić) i nawet mam całkiem niezły pomysł i wiem jak powinno to wyglądać, ale po prawej stronie jest mało zagospodarowana przestrzeń.
Optymalnie było by, żeby pojawiły się tam jakieś długopisy, ale oczywiście jestem otwarty na wszelkie sugestie.
Za dużo chaosu, proponuje dać w headerze jedną porządną fotę, która nawiązuje do tematyki, poza tym to cien wewnętrzny w tych wszystkich belkach usuń, bo to niezbyt wygląda, a tak w ogóle to jest heada czy laya, bo jak to drugi to zrób troszkę więcej. Pozdrawiam
To jest Header, A te cienie to ustawiona przejrzystość, zrobiłem to specjalnie, żeby potem po kliknięciu na link cały buton stracił przejrzystość, dzięki temu user będzie wiedział w której części serwisu się znajduje.
Ale może potraktować to po prostu innym kolorem (inny odcień zieleni?)
Dodaj może chociażby jakiś gradient, tylo bez przesady, delikatny. Te buttony możesz np rozmieścić na całej długości, wtedy zajmą więcej miejsca. Kolejna rzecz - jeśli zmniejszysz wysokość to będziesz mieć mniej miejsca do wypełnienia.
Te długopisy w ogóle nie wyglądają... Daj może jakieś pióro czy coś, bo to wygląda prawie jak rzutki. Poszukaj może jakiegoś stocka tutaj: http://www.sxc.hu/browse....pen&w=1&x=0&y=0
Te długopisy to najdroższe modele długopisów do kręcenia. To jest portal dla penspinnerów i dlatego pomyślałem sobie że taki akcent byłby dobrym pomysłem. Ale może warto się zastanowić nad ich usunięciem.
A poza tym poprawiłem odbicie. Co myślicie o tym wachlarzu?
Napis zostawić tak jak jest czy może jakiś cień wrzucić?
Projekt wygląda mało profesionalnie, bardziej zniechęca, niż zachęca do odwiedzania...
Kolorystyka raczej zbyt 'oczojebna', top jak i cała reszta wygląda zbyt dziecinnie...
W menu czcionka zdecydowanie za duża, a content odstaje od reszty ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.