Nie jestem co prawda profesjonalistką, ale doradzę ci troszkę, jeśli pozwolisz..
ikonki są IMO ładne - na prawdę mi się podobają, ale zmniejszyłabym je troszkę, tak jam mówił
stuai i wywaliła ten refleks przy ikonce home, poza tym zmieniłabym top, bo taki za prosty troszkę i ta czcionka taka.. bardziej "komiksowa" (takiego kroju używa się zazwyczaj w dymkach, do komiksów o wesołej, zabawnej treści) nie za bardzo pasuje do serwisu o komórkach -proponuję coś prostrzego..
rozumiem, że te zdjęcia telefonów będą przewijane?
nie no.. rozmiar swoją drogą bo ja mam rozdzielczość ustawioną na 1280/800 a i tak muszę przewijac ekran, żeby obejrzeć całą stronę - z doświadczenia (z przeglądania stron i użytkowania ich) wiem, że to zniechęca do oglądania treści - jakby to powiedzieć ładnie.. taka praca jest "nieergonomiczna"
to tylko to, co się od razu żuca w oczy, może to nieprofesjonalna porada, bo sama jestem osobą, która dopiero zaczyna przygodę z webdesignem.. ale to są te błędy które najbardziej rażą/zniechecają potencjalnego (czyli w tym wypadku mnie) uzytkownika stronki..
pozdrawiam
co do kolorów.. kurde.. szczerze, to uważam, że to jest na prawdę już sprawa gustu. Wiem, że są pewne wzorce co do doboru ale serio, czasem warto poeksperymentować z tym (czasem trudno, wyjdzie coś brzydkiego, co nie podoba sie większości) ale gdyby wszyscy opierali się na wzorcach przyjętych to byśmy mieli sieć w 5 - ciu kolorach..
sorki, że tak się rozpisałam