witam
potrzebuje pomocy w dobraniu tła w moim portfolio[link]
może jakiś pattern albo jeden kolor. ale nie wiem jaki
pomocy
z góry dziękuje wszystkim chetnym
Stary szczerze? Wykasuj to. Sorry, ale to nie spełnia żadnych standardów estetycznych, a o sieciowych nie wspomnę. Naucz się robić szablony, dopiero potem stawiaj sobie portfolio
Program: Photoshop, Illustrator... Posty: 20 Dołączył: 14 Sty 2008 Wiek: 19 Skąd: z Sieci... Nr Użytkownika: 1670
GFXPoints: 22
Wysłany: 2008-01-20, 13:48
Fajny efekt ale co do tego to tak jak napisal Kwusher - nie rob sobie jeszcze portfolia
Jak zaczynałem też popełniłem ten błąd mialem jedna prace i po co mi mialo byc portfolio?
_________________ Wiesz... nie wstaje nawet z fotela... kiedy za to co robie leca mi hajsy do portfela ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.