Może ktoś z Was mi coś doradzi... Chodzi o logo. Nigdy nie byłam dobra w tworzeniu tego typu prac, a co za tym idzie to moje pierwsze loga ;P Zupełnie nie mam na nie pomysłu więc liczę na jakieś podpowiedzi.
Ja bym do tego pierwszego zamiast klamry dal vectorowa sliwke z listkiem
I na zylce glownej listka ladnie wkomponowal napis "design"
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
dobrze prawi . Trza by było jeszcze zmienić kolor z pomarańczowego, na śliwkowy i będzie.
Przy śliwce możesz dodać trochę Glass efektu i cieni żeby uzyskać efekt 3d
Ja dałbym drzewko sliwkowe ładnie wtopione w tło, kolorystyke bym zostawił a na drzewie zamiast śliwek dużo małych literek S ... dobrze by było, aby drzewo było wygięte również w kształcie literki "S" ... pod spodem umieścić napis pasującym do całości kolorem Sliffka Design i będzie ok. To jest moje zdanie.
Zanim napiszesz do mnie na GG/PW, koniecznie przeczytaj zasady.
Ja bym zajął się dopracowaniem drugiej wersji. Jest mniej oryginalna, ale ciekawsza. Jest zbyt poszarpana, wygładź ją troszkę. I może do tych kropeczek dodaj jakieś listeczki.
a moim zdaniem logo (pamietajmy to forma nieodmienna) powinno być jak najprostsze bez zadnych drzewek. to musi byc cos latwe do zapamietania dla odbiorcy i cos co wszedzie bedziesz mogła upchnąć.
jak dla mnie jedna sztuka śliwki jakoś wkomponowana w S bądz w koncowe a powinno ladnie sie zgrac:)
lunsil, Nieee druga jest za ciemna, Jeśli już to pierwsza . Co prawda nie wiem czy temat nadal aktualny bo sliffka, jak narazie nie pokazała nic nowego
Wole 2. Mysle ze musisz jeszcze dopracowac to. Zdaj sie na wyobraznie. Tylko nie zespuj tego, bo bedzie zle wygladalo.
We may feel that we have figured out a lot of great things with digital, but in reality we are just in the infancy of digital image creation. Traditional painting took thousands of years to perfect. We have only been doing digital art for a couple of decades. Dylan Cole
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum