No wiec niedawno wpadłem na pomysł laya pod portfolio. Ale po ukończeniu wydaje mi sie trochę pusty. Nie wiem może tylko mi ale to ma podobać sie głównie wam... ;p.
I tu kieruje sie z prośba o pomoc co dodać do laya lub tez usunąć (choć to może nieprzejść ) głównie chodzi mi o tło. A jeśli chodzi o czcionkę którą jest napisana treść nie jest ona ostateczna decyzja wiec sie nie czepiać ;p
Jakieś małe ikonki chociażby W tym wypadku na podstronie "O mnie" swoje zdjęcie np. Albo jakieś kredki czy coś związanego z tym w czym się specializujesz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.