Witam ! Zacząłem robić logo, ale nagle skończyła mi się wena, więc pomyślałem, że może Wy, użytkownicy GrafArt.org podsuniecie mi coś. Dodam, że dopiero 3 dni pracuję z Photoshop'em. Oceniajcie, piszcie co ew. usunąć/poprawić. Logo poniżej.
Jedyne co mogę Ci zaproponować to, żebyś porobił kilkanaście/kilkadziesiąt tego typu prac dopiero zrobił sobie jakieś logo. To niestety jest do niczego
Poszukaj DOBRYCH tutoriali na logo, jeśli już tak bardzo chcesz w tym działać. Pisząc dobrych, mam na myśli zarówno wysoki poziom, jak i łatwość wykonania - biorąc pod uwagę Twoje doświadczenie, np.
method, lepiej porób więcej tutów.
Jak na razie nie podoba mi się czcionka, oraz zła kolorystyka
Ćwicz, ćwicz, ćwicz, a jeszcze nas zaskoczysz jakimś super logiem
OMG! Co to? Chociaż sam robiłeś czy shape? Logo ma być proste. Layer style żeś tak za przeproszeniem spieprzył,że to szok. Kombinuj, ale lepiej dawaj wersje czarne bo tu to layer style nie błyszczy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.