M@RCIN, Logo śliczne bo proste i skupia wzrok, reszta do bani. mógłbyś bardziej rozwinąć o jakiej tematyce by to miało być.
O rany, mi tu brakuje jakiegoś... hmm.... brakuje mi tu wszystkiego co każda szanująca się strona www powinna posiadać. Ale się tak bardzo nie przejmuj ocenią moją, bo sam jestem jeszcze kiepski, ale powiem Ci co myślę:
Top. To chyba najlepsza część Twojej pracy, mimo to jest taka... przeżyta?... nie ma tam jakichś rewelacji ani fajnych efektów, chociarz nie prezentuje się najgorzej

.
Menu'sy: Wiesz, jak na to patrze to mi się przypominają czasy kiedy się korzystało z darmowych themow pod darmowe fora php-B. To napradę nie jest zbyt ładne, takie przechodzenie kolorków, może użyj nie 3 tonów ciemny niebieski - niebieski - ciemny niebieski, tylko ja proponuje 2 tonowe rozwiązanie biały - lekko szary; txt ciemno szary, z outer glówem leciutkim; czcionka taka jak w tope tylko mniejsza i w lewym dolnym rogu każdej pocji powpisuj cyferki odpowiednio 01, 02 etc... Reszte też dopasuj do tego stylu i bedzie spox. Te kreseczki przecinane przy napisie menu mi nie odpowiadają. Czcionka zwykła Verdana Bold (czy tam Arial) to nie jest rozwiazanie dla grafika.
Stopka. Nie zauwarzyłem

.
Rady: Zmień kolorystykę, spróbuj sprawić; że wszystko będzie przejrzyste i łagodne. Zrób jakąś stopke ;p . I przede wszystkim usuń tego bialego brusha z miejsca na treść, który przechodzi na tło.