Nieeee, nie ładny

gdyż
- Wole sygnatury z klimatem, gdzie widać jakąś akcję itp. A tu takiej brakuje, praca wydaje mi się przez to "sucha"
- Za dużo c4d itp. Lubię prace z nimi ale muszą one być mądrze wykonane i porozmieszczane a nie nawalone jak leci tak jak w tej pracy;)
- Lubię gdy w pracy jest jakakolwiek ramka
- Napis jest brzydki ;/ w ogóle nie pasuje, no i zajmuje stanowczo za dużo miejsca
- Przydałoby się jakieś wyraziste światło bo twarz postać na pracy ma rozjaśnioną . Jeśli za "światło" uważasz to rozjaśnienie w lewej górnej części to lepiej aby to nie było światło bo w ogóle go nie przypomina
- Te czarne boki są wręcz ohydne, dotyczy wersji blaszaka]
- C4d jest zbyt różnokolorowe, dotyczy części Trawnicka gdyż stonowane kolory w wersji blaszaka mi się podobają
Wnioski
- Zastanówcie się już przy wyborze rendera/stocka jak go umieścić w pracy oraz mniej więcej jak umieścić "dodatki"
- Nie dodawajcie wszystkiego jak leci tylko dlatego aby zapełnić prace, starajcie się mieć dużą samokrytykę i zastanowić się czy dany element jest brzydki/nie pasuje w tym miejscu/nie oddaje klimatu pracy itp. i usuwajcie takie elementy
- Dodanie podpisu nie zawsze jest dobrą decyzją
- Poświęcajcie więcej czasu nad swoimi pracami, według mnie lepiej posiedzieć 3h nad pracą i zrobić naprawdę dobrą prace niż w ciągu tych 3h zrobić trzy średnie prace