Mi się podoba ta praca. Wszystko bardzo ładnie, tylko ta ramka za gruba. Po za tym render, tło bardzo ładnie się prezentują. Bardzo dobrze Wam to wyszło.
jak dla mnie pasowala by tu 4px czarna ponoramiczna:/
ale i tak ładna pracka obu panów:)
_________________ *
Nie Pisz do mnie na GG w sprawie pomocy graficznej bo jej nie udzielam
chyba ze mam dobry dzień , ale na to nie licz!
Świetna praca. Pierwsza doskonała tak samo jak i druga, tylko czepiam się jednego - tej cholernej ramki. No i napis taki mało widoczny, za bardzo się zlewa z resztą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.