Maciek90NH, praca nie zachwyca, mało zaskakujące efekty, kolorystyka jest mdła i nie pasująca, dużo elementów ulega wzrokowemu zlewaniu się, za to napis Wam dobrze wyszedł
Wysłany: 2008-05-06, 22:42
Hmm , zapewne nie jest łatwo stworzyć we 2 sygnaturki, ale jakoś ta nie przypadła mi do gustu. Kolory zlewają sie i większość do siebie nie pasuje.
Moja ocena : 3/10
Pozdrawiam
Maciek90NH, W kolorach o wiele lepsza. Nie wiem dlaczego jest taka moda na czarno białe zdjęcia/sygny, dlatego nie przepadam za tym. Postarajcie się nie robić na pracach takiego burdelu
Program: Photoshop CS2 ENG
Zaproszone osoby: 1 Posty: 33 Dołączył: 21 Maj 2008 Skąd: Katowice GFXPoints: 47 Piwa:1/4
Wysłany: 2008-07-02, 14:39
Mi się tam podoba, ale jak zwykle jest "ale". Tak jak Wam już powiedzieli ten smudge mi nie pasuje a mi się nie podoba ten krótki post .... więcej entuzjazmu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.