Przed zuploadowaniem sprawdzałem u siebie na kompie. Po zainstalowaniu wszystko działało bez problemu .. Jakby nie działało jeszcze paru osobom to upnę jeszcze raz ..może podczas wrzutki na serwa coś się sfakało
PS: Przed chwilką sprawdzałem ponownie... działa normalnie
JANUSZ73XXX, bardzo fajny ten wygaszacz, ustawię sobie go u siebie. Jeszcze raz dziękuję Jedynie mógłbyś poprawić to światełko, po za tym jest bardzo dobrze.
Fajnie ze działa i w miarę się wam podoba Co do światła to niestety nie mogę ustawić inaczej ponieważ generuje je program... sam je wstawia i nie ma możliwości poprawienia jakości bądź zmiany na inne .. dzięki za browarek pozdrawiam
to jest tak, że muzyka do bani [no nie da się słuchać, nawet jak by się chciało... ] grafika z resztą też - chodzi mi o układ. no i te światła... 3 / 10, choć za wysiłek to piwo... orygynał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.