Program: Photoshop, CorelDraw, ArtRage Posty: 5 Dołączył: 24 Lut 2008 Skąd: far far away... Nr Użytkownika: 2210
GFXPoints: 14
Wysłany: 2008-03-24, 12:36
Retro's gallery
nie jestem pewny czy to do tego działu, ale nic podobnego znaleźć nie mogę:) pracka zrobiona tak z nudów. eh... chciałbym się dowiedzieć jak ludzie potrafią zrobić takie piękne dp, jak się w niektórych tematach widzi, nie mam pojęcia jak i w czym to się robi:D
no powiem, ze nawet mi sie podoba
Rozumiem, ze rysowane z uzyciem tabletu a nie mychy?
Cieniowanie bym troche wygladzil - i chyba skrzydelka ma za male ten Tyrael
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
No tak jak moi poprzednicy. Praca jest genialnie wykonana, tylko te skrzydełka są za krótkie , no i też ta 'głowa' taka mała jest coś. Do reszty się nie przyczepię, bo jest wszystko ok . Kolory mi się bardzo tutaj podobają .
Program: Photoshop, CorelDraw, ArtRage Posty: 5 Dołączył: 24 Lut 2008 Skąd: far far away... Nr Użytkownika: 2210
GFXPoints: 14
Wysłany: 2008-04-06, 11:03
wiem wiem, zorientowałem się jak już było za późno, na razie mniejsza o anatomie (wiem, że barki też nieźle wybite), rysuje jako kompletny amator i są to w zasadzie jedne z moich pierwszych prac, jak się podszlifuję, to postaram się tworzyć zgodnie z naturą (pomijając, że rysunki za wiele z nią wspólnego nie mają) thx za opinie
Ten ostatni jest naprawdę dobry tzn pomysłowy i oryginalny. Ten pierwszy, pozostały już niestety taki nie za specjalny tzn. tandetny i mało oryginalny jest.
Hmm, ciekawe. Zarys wyszedł dobrze.
Te cienie tak jakoś dziwnie wyglądają,
ale 'dają radę' że tak powiem. Światło za to mi się nie podoba.
Sztucznie wygląda. Cienie, kolorki. Ten piesek, imitacja skał jakaś sztuczna taka ;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.