widać że COŚ umiesz, nie jest to jeszcze coś wybitnego ale myślę że wyjdziesz na ludzi. Z tego co widzę uczyłeś się z Kursu Rysunku i Malarstwa, tez mam cały segregator tego, dobry materiał do nauki. Powodzenia wdalszych pracach bo te są jeszcze na zbyt niskim poziomie.
Ciekawie choć za dużo nakładasz tych linii imo. Przydało by się pomyśleć nad tzw line weight czyt. waga linii. Nienajgorsze co więcej fajne pomysły, szkoda ,że nie dokończone
Posty: 117 Dołączył: 08 Mar 2008 Skąd: Lost Heaven GFXPoints: 122
Wysłany: 2008-03-26, 19:14
ogulnie to prace maja cos w sobie ale ja nie lubie takiego stylu... przed ostatnia praca mi sie bardzo podobala fajnie zrobiona glebia itp itd ale jak bys jeszcze tak to troche bardziej wyraznie rysowal bo te kreski wszystkie kreski jak dlamnie psuja efket koncowy
Z Twojej galerii, praca - ta pani z parasolką wyszła najlepiej. Jest jeszcze taka pani, co się o krzesło opiera, ta praca też wyszła genialnie. Reszta prac też jest niczego sobie .
to wszystko przezto ze zrobilem za szczegolowy szkic i w trakcie kolorwania za duzo chcialem zmian robic i wyszlo co wyszlo
[pozatym mam strasznie emocjonalna nature a tu chcialem zrobic bardzo statywna prace:P]
@up (oceniłem prace na tej stronie)
1. Ładne proste, no tu dużo mówić
2. Tu gorzej kompozycja słaba (wszystko takie rozrzucone w wszystkie strony, być może dlatego nie zająłeś 1 miejsca )
mi sie to jak najbardziej podoba. Pomysł jest super.
teraz ktoś kto umie coś 3D mógłby się poszczycić o inna wersje:P coć w stylu "perspektywy znikającego punktu"... a te kolejne poziomy np zaznaczać innym kolorem niebo np od żółtego po niebieski - jako skala złego wtajemniczenia:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.