Ogólnie nie jest źle, ale lipa z tłem, ale ta postać ładnie narysowana. Chyba nawet znam program, w którym to robiłeś . Open Cavanas? Czy jakoś tak ? Jak byś jakieś lepsze tło zrobił to by to wyglądało o wiele lepiej.
bardzo fajnie Ci to wyszło z tym dragon ballem, ale nie do końca dobrze wyrysowałeś jak sam widzisz ... postaraj się dorobić coś także w tło ... chociażby łąkę, nawet na takim paintingu wyćwiczysz łapkę
damian85osg, Zaczynasz, wychodzi Ci dobrze.
Baw się tym więcej bo naprawdę masz coś w sobie z tym związanego.
Wychodzi Ci nie najgorzej rozwijać się w czymś trzeba. Ciebie widzę raczej przyszłościowo w Digitalu
Ciekawe... Photoshop, czy Painter? Bardzo ciekawe odwzorowanie naturalnych farb. Praca, niczym z moich lekcji plastyki (nie moja of course ). Nie wiem, co ci tu skrytykowac wiec powiem prosto. Podoba sie
Nie przepadam za manga czy anime ale mogę powiedzieć, że rysunki nawet ładne. IMHO z ostatniego postu najciekawszy jest 2. Tylko coś z tą kosą mi nie pasuje i ramionami.
wsumie calkiem fajne, nawet jak dlamnie antyfana mangi:P a ten piepszyk i koncowki tych warkoczy robia niezly klimat.
fajne fajne moze teraz zrobisz cos nie mangowego:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.