Mongou, prace jak na tak dość niemrawy program graficzny jaki każdy z nas ma - paINt to dość zaskakująco ciekawe Podoba mi się poprawność każdej kreski, ale pomyślałbyś może nad dopracowaniem wilkusia a następnie nadanie mu jakiś kolorów w PS'ie?
mi bardziej przypadla do gustu druga praca jest lepiej wykonana, dokładniej, zastanawia mnie czy rysowales z pamieci czy miales jakis wzor który odrysowywales, ogólnie to podziwiam ludzi którzy tworza w paincie bo nie kazdy tak potrafi ( za pomoca ołówka)
Mongou, dodaj barwy, odcienie odpowiednie złącz. Potem ustaw światła, wygładź granice ... pokaż dopiero teraz kolejną wersję, bo jest ok ... ale wykończ to!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.