|
|
| Autor |
Wiadomość |
Dafne
Touch Your Imagination...

Program: ps
Wiek: 25 Dołączyła: 05 Mar 2008 Posty: 659 Piwa: 68/54 Skąd: wawa
GFXPoints: 2748
Status: Offline
|
Wysłany: 2008-11-05, 16:31 | |
|
|
|
ujjjj widze zapowiada sie swietnie, ja naprawde jestem tutaj pod wrazeniem jak CI to pieknie wszystko wychodzi, oczko sliczne zrobiles na pewno efekt koncowy bedzie niesamowity nie moge sie doczekac |
|
 |
Trisme

Dołączył: 17 Paź 2008 Posty: 15 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Olsztyn
GFXPoints: 84
|
Wysłany: 2008-11-05, 19:41 | |
|
|
|
No powiem ci że ja ogólnie to jakoś nie lubiłem DP ale jak patrzę co tu wyprawiasz to widzę że fajnie można się bawić <jak się ma tablet ehh..> Trzym tak dalej - dobrze ci idzie <konik mi się podoba najbardziej  >
Pzdr. |
|
|
|
 |
chester
Road to Revolution

Program: Adobe Photoshop Cs2 Imageready
Wiek: 17 Dołączył: 27 Paź 2007 Posty: 800 Piwa: 104/110 Skąd: Łomża
GFXPoints: 431
|
Wysłany: 2008-11-05, 23:57 | |
|
|
|
Misha, przejrzałem sobie całą Twoją galerie i oniemiałem z zachwytu  Twoje prace są zjawiskowe i potrzeba nie lada talentu żeby prezentować tutaj taki poziom jak Ty nam pokazujesz
lewe oko oraz brwi tej pani są bardzo ładne natomiast widać niedociągnięcia na twarzy ale dopiero zaczynasz
czekam na następne etapy
btw. będziesz kontynuował tamtego konia ?
pozdrawiam chaz |
...But that was just a dream
That was just a dream |
|
|
|
 |
JKey1997

Program: Gimp 2.4
Wiek: 11 Dołączył: 02 Lis 2008 Posty: 19 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Prawie w sercu Polski :P
GFXPoints: 13
|
Wysłany: 2008-11-06, 12:55 | |
|
|
|
Bardzo ladna praca.
Koledze polecalbym programik o nazwie Inkscape.
Co do ostatniej pracy ktora wlasnie powstaje.
Ladne kolorki oraz baaaaaldzio ladne ocka
Czekam, az skonczysz ta prace.
Pozdrawiam |
|
 |
piccasso

GFXPoints: 35
|
Wysłany: 2008-11-06, 23:45 | |
|
|
|
konik zapowiada się bardzo obiecująco ale co to rysuneczka twarzy tego faceta to wyszła nieco płasko - za słabe cienie po bokach - poza tym cała twarz ma zniekształcenia za małe usta i oczy itd. Z tego co widziałem to ludzie używają podczas malowania filtru deformacja (czwarty od góry w filtrach) żeby zachować proporcje elementów twarzy. |
|
 |
Misha
Pogromca podpisów

Program: Photoshop 9.0 CS2
Wiek: 27 Dołączył: 19 Cze 2007 Posty: 1753 Piwa: 47/18 Skąd: Stolica
GFXPoints: 2692
|
Wysłany: 2008-11-07, 12:35 | |
|
|
|
| piccasso napisał/a: | | poza tym cała twarz ma zniekształcenia za małe usta i oczy |
A patrzyles na oryginalne zdjecie z ktorego rysowalem? On ma wlasnie takie ksztalty
Jesli chodzi o proporcje itp to sa one dokladnie takie jak na zdjeciu - szkic robilem przy uzyciu siatki wiec sam chyba rozumiesz ze nie ma mozliwosci sie pomylic w takim wypadku
Co do filtra - chodzi Ci zapewne i Liquify (czy jakos tak) i uzywalem go wielokrotnie przy tym portrecie
Cienie - tu przyznaje sie bez bicia, ze balem sie uzyc mocniejszych/ciemniejszych barw - no ale na swoja obrone moge powiedziec, ze sie jeszcze wciaz ucze i mam nadzieje, ze nastepne prace beda lepsze |
|
 |
raV

Program: Adobe Photoshop CS2
GFXPoints: 44
|
|
|
|
 |
Misha
Pogromca podpisów

|
|
|
|
 |
Slay^
Chrum! Chrum!

Program: PS CS2
Wiek: 15 Dołączył: 08 Lip 2008 Posty: 802 Piwa: 195/94 Skąd: z nienacka ;]
GFXPoints: 2356
|
Wysłany: 2008-11-09, 12:44 | |
|
|
|
Misha, ładnie, bardzo łądnie, ale chyba widzisz jak wyglądają dwie z nóg tego konia? ;] i z ogonem dzieje się to samo. Jego pyszczek wyszedł chyba zbyt kwadratowo, grzywa super się prezentuje ;] 9/10 |
|
 |
Misha
Pogromca podpisów

|
Wysłany: 2008-11-09, 12:47 | |
|
|
|
Slay^, to nie jest jeszcze skonczona praca
Nad pyszczkiem jeszcze popatrze co i jak |
|
 |
TrawNick
hachigatsu

Program: Adobe Photoshop CS2 9.0
Wiek: 17 Dołączył: 04 Lip 2007 Posty: 1023 Piwa: 66/47 Skąd: Grudziądz
GFXPoints: 111
|
Wysłany: 2008-11-09, 12:50 | |
|
|
|
heh fajne^^ Wygląda jakbyś zmieniał stocka w vector;p tak na pierwszy rzut oka. Podoba mi się, dobrze Ci idzie- jak zwykle  Tylko weź go troszkę pomaż bo wyglada za czysto - sztuczniawie  Czekam na final version , pozdrrrrr. |
|
|
|
 |
KwusheR
\m/ MetallicA \m/

Program: PS CS3, Illustrator CS3, CorelDraw 9
Wiek: 17 Dołączył: 10 Paź 2007 Posty: 1129 Piwa: 64/30 Skąd: Jędrzejów
GFXPoints: 1997
|
Wysłany: 2008-11-09, 14:13 | |
|
|
|
Biję pokłony o wielki Misho, masterze Ty mój i przewodniku życiowy. To jest niesamowite, a Ty masz niewyobrażalny talent do rysunku. Cóż ja mały webdesigner mogę więcej powiedzieć?  Nie zmarnuj tego talentu stary. |
|
 |
samborek
Prof.S.Jonalista

Program: Photoshop CS3
Dołączył: 29 Mar 2008 Posty: 825 Piwa: 99/10 Skąd: w was tyle agresji ?
GFXPoints: 7356
|
Wysłany: 2008-11-09, 14:28 | |
|
|
|
Misha, mmm może ja Cie wyzwę na jakąś bitwę na matte painting, przynajmniej się zmobilizuje  a Ty pokażesz skila myszką ;P
Co do rysunku, hah widać już twój styl, nie idziesz usilnie widzę w stronę totalnego realizmu, chociaż nie wiem co jeszcze planujesz. Podoba mi się jednak ta twoja kreska, takie przyjemne przejścia między kolorami, dobrze się na to patrzy, w niektórych miejscach może są zbyt bezpośrednie i widać takie mocne kolory przez co wygląda jak odrobina pen toola, bo wektorem tego nie nazwę ;P |
_________________ tajemniczy link ?
|
|
|
|
 |
Misha
Pogromca podpisów

|
|
|
|
 |
PayLOADer
Hazard czasem popłaca

Program: Adobe Photoshop
Dołączył: 09 Cze 2007 Posty: 1665 Piwa: 158/22 Skąd: Szczecin
GFXPoints: 4878
|
Wysłany: 2008-11-11, 19:12 | |
|
|
|
Misha, ale łobuzy nie?  Tak się starałeś a nikt ocenić nie chce, każdy na SB woli pisać ...  No to ja Ci popiszę tu, o! Ale nie dużo, z umiarem bo i praca w sumie nie skończona jest
Nie wiem co tutaj dużo powiedzieć, praca jest ok, starasz się w miarę najdokładniej oddać cały charakter zdjęcia pracy - i cienie, i focal i światło ... tylko tak ... powiedz mi jak to będzie z tym łańcuszkiem, co do sliffka ma na szyi no i rozumiem, że całe zdjęcie nie będzie "przeniesione" bo widzę w większych wymiarach "kreślisz" sliffke. Jest ok, tylko jeżeli chodzi o samą buźkę, to zobacz jak padają, jak światło się załamuje, jak cienie padają na policzkach - na skórze. Bo koło nosa, oczu itp. wszystko jest ok, ale troszkę nad samą twarzą jeszcze bym popracował.
Jest ok, czekam na kolejny update |

| | | | |
Prezenty otrzymałem od: Peace & Leviet | evolutioN | mietas | Chaken | LoD-1337art | Nubis | The Guy | Misha | stuai | PwQt | LoD-1337art | BigJethro | Jęczar | Szyszak | Flagon | Digital3r | Szyszak | desperado | lumberpack | Rafaqio | Kl4wN | MaCiupa | pr0jestem | Digital3r | matias | raf
 |
|
|
|
 |
|
|