Misha, jak dla mnie świetne ! Co prawda ta strona to już nie moja działka (jak narazie przynajmniej) ale mi się podoba i to bardzo Masz talent - to prawda. Nawet nie ma się czego przyczepić No może troszkę do włosów ale to drobnostka Czekam na inne prace
Odmłodziłeś troszkę kolesia, ładne wszystkie cienie i światła na skórze, która taka jakby ciut za jasna No i te plamki też troszkę sztuczne. Mimo wszystko i tak bardzo ładne, masz chłopie talent i go nie zmarnuj
Dla mnie to po prostu to jest bardzo dobrze odwzorowane ;p. Trzeba przyznać, że masz naprawde dobrą kreske . Można pozazdrościć talentu i ja naprawde nie widze żadnych błędów .
_________________ Biore udział w akcji Oceniam Kreatywnie
Misha wszystko może i wydaje się dobrze i fajno, ale kolejny updejt powinien dojść w niedługim czasie. Poza tym powinieneś dopracować włosy bo na razie wyglądają jak być wziąć pędzelek .. z PAINT'a i sobie pomazał - chodzi mi o to, że nie jest to estetyczne i realistycznie także nie wygląda
To dlatego, ze to jest na razie WIP - czyli Work In Progress
te plamy udajace wlosy to tylko tzw ''rough strokes" (nie wiem jak to po polskiemu dac....) dzieki ktorym wiedzialem gdzie sie zaczyna grzywa
Nie jest porstą sprawą namalowanie włosów - do tego siwych - i jeszcze ze zdjęcia takiej marnej jakości jak to ze screena
Ale spokojnie - pracuję nad tymi włosami właśnie - więc niedługo powinna się już pojawić wersja finalna
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
pracujemy - w sensie ja rysuje a synek mowi "tatusiu daj go na niebiesko"
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
Misha, nie no jak na początek to mnie się już podoba
Masz bardzo wielki talent bo ja bym czegoś takiego nie narysował nawet przy pomocy tabletu. Fajnie wszystko wycieniowałeś a pyszczek najlepiej wygląda
Na twoim miejscu wziąłbym jeszcze przyciemnił te jasne miejsca bo ten koń trochę się świeci za bardzo, ale to moje imo
Czekam na dalszy efekt a jeśli zrobisz do tego jeszcze tło eleganckie to wrzucam na pulpit oczywiście jeśli pozwolisz
PZDR
Ostatnia praca wyszła Ci super z tego co widze po przeglądnięciu Twojej galerii to długo nad nia pracowałes ale efekt jak dla mnie jest rewelacyjny oby tak dalej i gratuluje talentu
Bardzo ładna praca według mnie,naprawde mi się podoba,trzeba długo pracować żeby taki ładny efekt uzyskać.Tylko mam jedno zastrzeżenie, włosy mogłybyć ciut lepsze.
Nie ma błędów typu te cienie są za mocne a tu się świeci strasznie, wszystko zgrane do kupy.
Nie wiem czy tak było na stocku ale ten koleś ma troszkę krzywy usmiech albo mnie się wydaje że to takie najki jest
Cała reszta super, nawet garnierek taki wypasiony
PZDR i dokańczaj tego konia
wow nie ma innego słowa które mógłbym wypowiedzieć pierwszy raz na to patrząc to jest wręcz rewelacyjne.. włosy tak realistyczne, światło idealnie odbite na skórze, zmarszczki mega.. wszystko dokładnie dopracowane.. gratuluje i czekamy na więcej
Misha swietnie ! nie wiedzialam ze ty masz taki talent jakos nie widzialam tej galerii wczesniej, no respect dla CIebie , swietnie CI to idzie piekne sa Twoje prace ! zawsze podziwialam tych ktorzy tak swietnie umieja operowac swiatlocieniami...sama tez probowalam nie raz no i nawet wychodzilo ale zeby tak tworzyc jak ty to jeszcze mi duzo brakuje. Gratuluje sliczneeeeee prace
Super jak na początek, ta poprzeczka rzeczywiście podniesiona i to wysoko za to gratzy
Mam nadzieję że dopracujesz jeszcze rzęski bo jak narazie to mi się one nie podobają, gdyż według mi są za grube. Reszta fajniutka, kolorki jak narazie dobre chociaż czy jeśli mają mieć taki zielony to ciut za głęboki uważam że on jest.
Brewka w tym wszystkim jest chyba najlepsza
Oby tak dalej
PZDR
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum