Misha, dużo detali robi wrażenie . Wszystko jest dobrze odwzorowane, cienie i cała reszta której nie chce mi się wymieniać
Jednego mogę się tylko uczepić - Ta ręka wygląda jakby do niej nie należała - może tylko mnie się tak wydaje
Hmm mozliwe.. bo wrzucilem ja na sam koniec na tzw odczep sie - zeby byla
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
Najpierw skończ, a potem pokaż
na razie moge powiedzieć, że usta jakieś takie dziwne mi sie wydają, ale to może przez szkic który jeszcze widać, a którego mam nadzieje na końcu sie "pozbędziesz"
w tym momencie pozostaje mi życzyć Ci aby pracka sie udała, a przede wszystkim żonka była zadowolona z rysunku
na razie moge powiedzieć, że usta jakieś takie dziwne mi sie wydają
Hmm... ale co konkretniej? Bo poki co moge all naprawic
Teja napisał/a:
szkic który jeszcze widać, a którego mam nadzieje na końcu sie pozbędziesz
No jasna sprawa
Teja napisał/a:
pozostaje mi życzyć Ci aby pracka sie udała, a przede wszystkim żonka była zadowolona z rysunku
Dziekuje w moim i Jej imieniu
szczerze mówiąc nie jestem Ci w stanie sprecyzować co mi sie w nich nie podoba.
Ale wydaje mi się, że górna warga była minimalnie grubsza w kącikach ust, wyglądało by to lepiej. W tym momencie w lewym kąciku ust ( z naszej perspektywy lewym) jak by górnej wargi w ogóle nie było, przynajmniej takie odniosłem wrażenie
wydaje mi sie, że nos jest zakrzywiony, no chyba, że tak mialo byc .
widze usta poprawiłeś
lewe oko ( z naszej perspektywy prawe) ten cień od strony nosa jakby za mocny, to samo jest przy nosie (na lewa z naszej perspektywy) z drugiej strony nosa, jest jakaś taka ciemniejsza kreska, wydaje mi sie zbędna
+ za szczegóły, musiałes sie troche nad tym nasiedzieć
wyszło naprawde przyzwoicie
` pozdro
Misha, podstawowe pytanie.... masz tablet czy nie ?
bo jak chcesz sie w to bawić to zainwestuj w jakieś odpowiednie narzędzie pracy, bo myszka to katorga...
jeśli nie bazowałeś na żadnym zdjęciu to jest po prostu świetnie... nie tyle góra pracy czy tło, co całość, kompozycja, kolorystyka i przede wszystkim klimat, którego próżno szukać w 90% stron internetowych z DP, jeśli bazowane na zdjęciu to mogę powiedzieć tylko ze dobrze wykonane i wkomponowane w całość. A planujesz jakiś autoportret?
Heh, no nie wyobrazam sobie rysowania w/w portretu myszka
Oczywiscie, ze to tablet I owszem - sama twarz jest rysowana nie z natury tylko z fotki - ale kolorystyka, tlo itp dobierana byla w trakcie rysowania - zeby wlasnie ladnie sie komponowalo
Autoportret? Neeee
Mi się podoba , teraz narysuj siebie z małżonką ,
"takie wyzwanie" , bo umiejętności masz ogromne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum