Witaj Gościu! Aby otrzymać PEŁNY DOSTĘP do najlepszych tutoriali oraz dodatków, zarejestruj się!
  Zasoby dostępne po
rejestracji:
* darmowe TUTORIALE
* konkursy, bitwy organizowane przez forum
* darmowe STOCKI/RENDERY/BRUSHE/PLIKI
PSD i wszystko, czego potrzebujesz
Witamy na forum
GrafArt.org - Polish Graphic Board, najbardziej przyjazne oraz pozytywnie
zaskakujące talentem graficznym miejsce w polskim Internecie. Aby móc
przeglądać naszą sekcję z tutorialami (ponad 570 tutoriali podzielonych
pod kątem doświadczenia w grafice) oraz centrum niezbędnych dodatków i
aplikacji, zarejestruj się.
To całkiem DARMOWY proces. Podajesz minimum informacji.
Dołącz do nas. Nie będziesz tego żałował. Gwarantujemy!
Czeka na Ciebie przyjazna załoga, słynąca z pomocy każdemu bez względu na
poziom jego umiejętności. Masz również możliwość zamieszczania swoich prac
i poddawania ich wnikliwej analizie, a także bycia częścią rozwijającego
się społeczeństwa najlepszych grafików! Twoje prace graficzne będą
oceniane przez profesjonalistów.
Jeżeli masz jakiekolwiek problemy z
rejestracją na forum lub z Twoim loginem, prosimy o KONTAKT
Program: Photoshop CS3
Dołączył: 29 Mar 2008 Posty: 825 Piwa: 99/10 Skąd: w was tyle agresji ?
GFXPoints: 7356
Status: Offline
Wysłany: 2008-12-12, 15:15
Muszę przyznać że rysunek trzyma fajny tajemniczy klimat na zdjęciu tego tak nie widać, tylko nie podoba mi się zaznaczenie brwi, są tylko taką gładką powierzchnią nie widać nic a nic włosków ;] i rzęsy mogły by być bardziej podkreślone mmmm ale ładnie jest
Program: Zajefajny program do grafiki
Wiek: 17 Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 125 Otrzymał 11 piw(a) Skąd: Koszalin
GFXPoints: 854
Status: Offline
Wysłany: 2008-12-12, 19:25
Jak ktoś już wspomniał, praca ma dość ciekawy klimat, lecz szkoda, że dałeś na razie WIP. Chciałem zwrócić uwagę na elementy, które mi nie pasowały, lecz są one jeszcze nie dokończone, jak napisałeś. Narysuj może całą postać, to sobie powieszę taki plakat nad łóżkiem No i więcej tej czerwieni, która jednoznacznie kojarzy się z namiętnością.
A ja i tak uważam, że jest piękne Choć rzęsy rzeczywiście trochę dziwnie wychodzą z tego oka Czekam na ukończony projekt...jedyne co mogę Ci zarzucić to to, iż pracujesz za wolno
No i nie ignoruj włosów - z tego co słyszałem chcesz je pominąć...
popełniłeś elementarny błąd na etapie wyboru referencyjnej fotki... zdecydowanie za słabe zdjęcie by móc się podszkolić w malunku
Coz poradzic, ze owa Pani ma tylko takie fotki u siebie - a obiecalem Jej, ze namaluje ja z jednej z nich
Emdigin, nie no jakies tam wloski sie machnie
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. Frozz:No i Misha nie może brać udziału ... dajcie mu bana czy coś .. AAaaaa
Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. Frozz:No i Misha nie może brać udziału ... dajcie mu bana czy coś .. AAaaaa
Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
Wow, Misha, za każdym razem mówię sobie że nie dam się już Tobie zaskoczyć żadnym DP a tu znowu... Powiem Ci że fantastycznie zrobiłeś te oczy i rzęsy. A usta tak zmysłowo wyglądają w tej czerwieni i delikatnym pastelu.
Ale tym razem już trochę popatrzyłem na prace i mogę powiedzieć że nos rzuca trochę nienaturalny cień. Chodzi mi o dolną część cieniu tam pod nosem. Jak myślisz? i wiesz co, dodaj jej jakieś piegi albo piepszyka bo tak nieskazitelnej cery to chyba jeszcze nie widziałem
po prostu nie mogę się napatrzeć.. przecudowny rysunek.. jak już iData napisał, te usta powalają.. widać tak jakby błyszczyk i ta czerwień.. mmm super! tak samo oczy.. ładna zieleń i ten odblask bardzo ładny.. super klimat, taki tajemniczy.. ale czy na dole po lewej, jak jest koniec twarzy, przy samym rysunku nie powinno być ciemniej? na całej pracy cień pada po lewej od nosa, oczu itd. a tutaj z lewej jest jasno.. może się nie znam ( tzn. nie znam się, ale mi się wydaje ), ale chyba powinno tam być ciemniejsze, no ale jak pisałeś to jest 'PRAWIE' skończone więc pewnie takie małe szczegóły właśnie pozostały do wykończenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.