ostatnie prace z dnia 3 marca są kapitalne (szczególnie dwie pierwsze) , choć tak jak joker pisał te plamki na krawędziach wozu są nie potrzebne, ale cała reszta jest super, extra kolory, pomysł też ok . 9/10 za całość. Pozdro!!!
Program: ps7, 3d's max Posty: 24 Dołączył: 07 Lip 2008 Wiek: 21 Skąd: wawa / siedlce Nr Użytkownika: 3856
GFXPoints: 33
Wysłany: 2008-07-10, 11:39
dlaczego kazde dziecko mysli ze do zrobienia dobrej tapety wystarcza 2 stocki kilka filtrtow i 2 brushe? Prace nie sa najlepszych lotow. Kompozycja, i efekt koncowy do zrobienia w 10 minut. Wez sie za cos konkretniejszego. Jezeli juz chcesz modyfikowac zdjecia poczytaj tuty.
Lamborgini full wypas. Kolorki pasują. Ale ta przeedosttnia mi coś nie pasi, kolorki moze i fajne ale czcionka do zmiany, te kulki/bable czy jak kto tam nazywa, też. Trochę pusta, i razi w oczy Takie moje zdanie. Co do liptona, to kolorki za jasne, ale tak moze zostac, jedynie te polkole z prawej troche nie passi Pozdrawiam
Ta z lamborgini bardzo ładna, kolorki full wypas ta niebieska tapetka też fajna, tylko czciąki mogły być troszkę inne... ale ta z liptonem nie bardzo mi się podoba troche pusto jak dla mnie...
Yahoo1236, w Twoim wypadku to powinno się rzecz - "Tea can not do that ".
Wybacz, ale vectory, render i napis nie fortunnie w dodatku dopasowany do reszty, odpycha mnie od tej pracy ... jeżeli robisz nawet tapety to staraj się włożyć w nie jakiś wkład jakiego nauczyłeś się np. przy robieniu sygnaturek .. w końcu tapeta to taki większy tag
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.