Jak na pierwszą to nie jest tragicznie, ale najlepiej też nie jest.
Tło za proste, napis do wyrzucenia, render za duży Po za tym trochę to jest za małe jak na tapete, chyba że na monitor 13"
czegos mi w tej pracy brakuje naprade jest dosyc prosta i ten render... zgadzam sie ze wymiary sa za male jak na te czasy . ja juz od paru miesiecy przerzucilem sie na full hd 16:10
Takie troche hmm proste nic wielkiego się tu nie dzieje staraj się robic jakies ciekawsze tło
render nie łądnie wygląda polowa czarno biała a polowa kolorwa ocena 4/10 trenuj bedzie dobrze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.