Cóż, nie będę Was zasypywał pracami, które już zrobiłem, tym swoim archiwum, jak to niekiedy niektórzy miewać w zwyczaju mogą. Ostatnia pracka- zrobiona na potrzeby pewnego portalu typu "oceń moje zdjęcie":
http://www.zone.i365.pl/zdjecia/428628neueMe.jpg
UWAGI:
Oczywiście zrobione ze stocka. Całość 2x smudge, oczywiście zostawiająć "focal point" (czy jak tam się to nazywa), czyli moją postać. Smudge oczywiście odpowiednio zblendowane. Następnie na górę poszło 2x C4D, zielone i fioletowe- oczwyście gdzieniegdzie powymazywane. Następnie troszę spatter brushy, vector brushy, różnokolorowych, z różnym przenikaniem. Oczywiście później 3xgradient map, burn&dodge tools, na wszystko jeszcze mały filterek (taki "szklany"), na wszystko napis, i na górkę photo filter- i voila!
Do czego można się czepiać:
>> światłocień. Jeszcze uczę się ładnie operować światełkiem, więc nie zawsze mi wychodzi.
>> napis- treść- nie komentuję, tak miało być i koniec. (wyobraźcie, że w niektórych kręgach człowiek znający raptem PODSTAWY uważany jest za specjalistę,huh) Wygląd- wiem, taka mało poważna, no i oklepana czcionka...ale sprawidzłem kilkadziesiąt innych, i ta najbardziej mi się "widziała"...
Czekam na eksperckie opinie i rady:)