Program: C4D, AFD, EGA, TLC Posty: 8 Dołączył: 15 Lut 2008 Wiek: 19 Skąd: ze wsi :) Nr Użytkownika: 2060
GFXPoints: 19
Wysłany: 2008-02-20, 19:24
WoW ! Nie chce mi się wierzyć że pierwsze kroki, pracka fajna. Jest parę rzeczy ale nie sa aż na tyle poważne aby je wytykać, chodzi mi o to że zbyt jaskrawo, urozmać to akimś kontrastem, np. jakiś ciemny kwiat w tle albo jakoś
Jak na pierwszy raz nie jest źle tło chyba zbyt chaotyczne nie potrezbnie kolory tej pani zmieniłeś, są takie nieludzkie nie hcce mi sie rozpisywać już :-)
dzięki za komentarze !! faktycznie nie zauważyłem tych białych pól w literach. ale jesli pozwolicie trochę się nie zgodzę, z jednej strony w sumie racja z tymi jaskrawymi kolrami ale taki miałem zamysł. niekoniecznie zgodny z kanonem. dzięki jeszcze raz za rady
Nie dziwi mnie to, że początkujący ludzie, mają naprawdę ogromny talent do wykorzystania :-), ale Ty masz go jeszcze więcej i muszę przyznać, że Twoja praca zaskoczyła mnie jeszcze bardziej :-). Praca naprawdę mi się podoba, bo jest bezbłędna :-).
Dzięki Digital3r za super opinię ale raczej bezbłędna to nie jest... Owsian ma rację ze trochę chaotycznie. ale właśnie dzięki krytyce i takim komentarzom jak digital3r`a chce się tworzyć kolejne prace. Świetne forum, w końcu ktoś pomaga dobrymi radami Tak trzymać!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.